Sådan rengøres et køleskab

Det er en opgave, at få mennesker, hvis nogen overhovedet, faktisk nyder at gøre. Vi taler om at rense køleskabet. Selvom det kan føle sig skræmmende, viser denne vejledning dig de mest effektive måder at rengøre køleskabet på, så du kan være på vej. Advarsel: Du skal sørge for, at dit badekar / brusebad er rent, før du starter på køleskabet.

Her er det. En skræmmende-beskidt køleskab.

Når du overvejer at rense køleskabet, skal du sørge for at tjekke hver krog og kran. Det omfatter gummitætningen rundt om døren.

Og alle de indvendige overflader, såvel som ydersiden lukkes tæt på gulvet.

Først skal du fjerne alle mad / krydderier fra døren (e). Når du gør dette, skal du tjekke hvert element for udløbsdatoer. De forfaldne bliver kastet, ingen spørgsmål stillet.

Når køleskabsdøren er tom, er det tid til at rense det.

Få en stor skål med varmt sæbevand. Opvaskemiddel er kraftigt nok til at få tingene rene og bekæmpe bakterierne, men blid nok til at være sikre på en fødevare-tung overflade. Brug så varmt vand som du kan stå for at maksimere rengøringsevnen.

Tør alle indvendige dørflader, både vandret og lodret.

Hit de mindre mærkbare områder med dit varme sæbevand også.

Brug en børstet børste, f.eks. En tandbørste, til at rense omkring dørhåndtaget eller andre sprækker.

En større blød børste er effektiv på det lidt tekstureret yderside af køleskabet. Dip det i det varme sæbevand, og skrub i cirkler for at ramme snavs fra alle vinkler. Drysurface med et håndklæde.

Brug et blødt, tørt håndklæde til at tørre alle overflader. Husk, at våde overflader tiltrækker snavs hurtigere end tørre, og vandpletter kan også være et problem. Så tør alle overfladerne, når du går for at forbedre dit køles rene skinne.

Sæt mad tilbage i køleskabets dør.

Køleskabet ser allerede så meget bedre ud og er mere sikkert for din mad. Flot arbejde. Lad os fortsætte.

MoreINSPIRATION
  • Sådan rengøres en luftventil i dit hjem
  • Maytag franske dørkøleskab
  • Sådan rengøres basisplader - en hurtig og nem rengøringsvejledning

Fjern al maden fra køleskabets hoveddel. Træk alt hvad du kan fra køleskabet selv - skuffer, hylder mv.

Brug et lidt fugtigt papirhåndklæde til at tørre disse og fjerne enhver form for løs snavs fra alle skuffer og hyldeflader.

Fyld et (rent, sterilt) badekar med varmt sæbevand med det samme opvaskemiddel, du brugte i din store skål. Placer hylderne i karret og lad dem sidde der et øjeblik for at løsne noget uhyggeligt stykke.

Brug en blød, ren klud til at tørre hylderne rene. Husk at få toppen og bunden og siderne, både indenfor og udenfor. Hvis hylderne har gennemblødt et minut eller to, bør det være ret nemt.

Stabel hylderne (sikkert) på siden af ​​dit karbad. Du skal ikke bekymre dig om skylning eller tørring af dem endnu. Bare stable dem, bobler og alt sammen.

Kast dine skuffer i karret og lad dem suge.

Mens skufferne suge, benyt lejligheden til hurtigt at tørre bunden og indersiden af ​​køleskabets hovedlegeme. Lav et forbi med et fugtigt papirhåndklæde for at fjerne de løse bits, og smut det igen med din sudsy klud for virkelig at få tingene rene.

Fjern bundventilen fra dit køleskab. (Vidste du, at du kan gøre det? Kan og skal.) Kast det i badekarret med skufferne for at lade det også bløde.

Støv støvkuglerne ud af ventilen.

Efter skrubning af skufferne og udluftning, lad alle sudsy vand ud af karret. Tænd karbadhanen eller bruserhovedet, og begynd at skylle alle skuffer og hylder og udluftningen. Sæt dem til side, klar til at blive tørret.

Når alt er helt skylles, skal du bruge et tørt håndklæde (eller tre) for at tørre alle overflader tørre. Husk at du skal ramme indersiden og ydersiden, toppe og bunden af ​​alle disse køleskabstykker med din tørretumbler.

Udskift hylderne tilbage i dit mousserende køleskabsinteriør.

Tilføj derefter skufferne.

Og sidst, men ikke mindst, sæt al maden tilbage i dit nu helt tiltalende køleskabsinteriør.

Denne rengøringsmetode tager kun mindre end en halv time typisk, og det er mere appetitlig at vide, at du spiser mad, der kommer fra et rent sted.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar