Graceful Møbler Designs med klare glas ben

Alle glasmøbler plejede at være en populær trend et stykke tid tilbage, men i dag har tendensen ændret sig. Vi nyder stadig lejlighedsvis glas accenter her og der, men i mindre doser og bedre harmoniseret med andre materialer. Vi finder kontraster til at være mere interessante end matchende elementer, og derfor er det med moderne møbler et sæt klare glasben bedre på et bord, der har en træplade end på en, der helt er lavet af glas. I dag fokuserer vi på glasben og rammer, og vi får et kig på nogle få designs, der fremhæver de detaljer, vi netop har nævnt.

At se glasmøbler i et køkken er lidt af en overraskelse, men i betragtning af ensemblet som helhed er det faktisk en virkelig elegant tilføjelse. Vi taler selvfølgelig om denne bordudvidelse, der følger med øen. Den har en tyk og solid træplade og en meget slank og delikat udseende glasbase, der står på hjul. Designets skønhed kommer fra kontrast mellem glas og top.

I dette spisebord er glasstøttene beregnet til at få det til at se ud som om bordpladen flyder. Samtidig fremhæver dette design toppen og efterlader rummet direkte under bordet mere åbent og tilgængeligt. Hvis det ikke var for den grønne farvetone af glasset, ville bordets bund have været næsten umuligt at se.

En stærk kontrast findes også i dette elegante bord. Støttet af kun to tynde glaspaneler bliver den massive træplade centrum for opmærksomhed. På trods af, hvor følsomt og skrøbeligt basen kan virke, er glasset faktisk meget stærkt og robust, helt i stand til at understøtte den tunge top.

Når du beskæftiger dig med denne slags kombination af materialer, er du åben for alle mulige nye og unikke muligheder med hensyn til indretning og indretning. For eksempel ville det være lettere at sætte spotlyset på et smukt område tæppe, når det ikke alle er dækket af møbler. Samtidig gør et bord med en glasbase eller klare glasben hele rummet mere luftigt og rummeligt.

Ikke alene er denne tabel virkelig yndefuld og elegant, men designet er også beregnet til at være praktisk og komfortabelt. Bemærk glasbenene, der danner en V-form på hver side af bordet. Denne type design giver bordet et skulpturelt og kantet udseende, samtidig med at enhver gæst kan sidde komfortabelt.

MoreINSPIRATION
  • Moderne læder sofabord med glas top og træben
  • 20 mønstre, der beviser hårnål ben kan se godt ud på noget
  • Smukke møbeldesigner jordet af glamourøse guldbaser

Denne form for design er populær blandt spisebordene, selv om der også er nogle rigtig imponerende og ekstraordinære sofabord og konsoller, der bruger glas på storslåede måder. Men kombinationen af ​​materialer er som regel lidt anderledes. Det er normalt toppen, der er lavet af glas for at fremhæve en skulpturel base.

Selvfølgelig er det modsatte også muligt. Her kan du se et par konsolborde, der har glasben, mens deres kroppe er lavet af træ og har et kompakt og solid udseende. Design ideen er at få dem til at blive lette og mere pladseffektive ved visuelt at frigøre rummet direkte nedenunder og efterlade ingen barrierer, der kunne tolkes ellers.

Møbler med glasben er en ting, men hvad nu hvis hele rammen er lavet af glas? Forestil dig et skrivebord lavet udelukkende af glas med undtagelse af de indvendige skuffer eller opbevaringsrum eller en konsol bord med siderne og toppen lavet af glas og en træ sektion et sted inde. Måske kan disse designs hjælpe med det.

Akrylmøbler accenter

Glas og akryl er ret ens i den forstand, at de begge ser skrøbelige og sarte ud, når de faktisk er meget stærke og hårde. Samtidig kan de begge være gennemsigtige, og dette åbner døren for mange interessante designmuligheder som denne tuftede bænk, der sidder på akrylben og de klare opbevaringsbokse nedenunder.

Hvis du ønsker at lave et bord eller en bænk, se ud som om den flyder, giv den en gennemsigtig base. Det er det princip, der bruges her. To klare akrylpaneler har en tyk og solid træplade. Det er en temmelig stærk kontrast, og den visuelle effekt er både slående og meget stilfuld.

Stole er virkelig nyttige og dejlige at have rundt, men de tager også lidt plads, hvilket ofte gør værelset til for ringet eller for lille. Design som denne, der har klare akrylbaser, kan tilbyde et svar på disse bekymringer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar