Smart Décor-tricks til at vise (og skjule) dine medier

Ting som dit tv og lydsystem behøver ikke at føle sig som rod i rummet eller de besværlige ting, du designer rundt. Her er indretningstryk for at gøre medievisningen mere tiltrækkende.

Gør det en del af den smukke indretning.

Med teknologi, der bliver en så integreret del af vores liv, er der lagt vægt på design og stil når det gælder produktion. Dette kan ses i det slanke og sofistikerede udseende af fjernsyn. Så hvorfor gemme dine væk? Giv det et glimrende sted i rummet! Eventuelle ledsagende højttalere kan være smukt gemt under den, f.eks. Ved at blive vist på en hylde, så de ikke konkurrerer om opmærksomhed.

Du kan også fremhæve fjernsynet med baggrundsbelyste hylder. Disse er nyttige som ekstra opbevaring til højttalere.

Skabe Sæt på et show.

Sikring af et smukt skab til fjernsyn og andre medier er en smart indretnings måde at vise dine medier uden at skulle skjule det. Sørg for, at kabinettet er visuelt tiltalende. For eksempel kan valnød være smuk, når den er sat mod hvide vægge.

Design en startside.

Hvis du har designet en hjemmebar, er det nok det perfekte sted for et fjernsyn. Dette er et fantastisk område i hjemmet, hvor du kan underholde dine venner, mens du ser det seneste fodboldkamp. Placer fjernsynet på et højt niveau, så det kan sees overalt i rummet og holde det i en størrelse, der står i forhold til resten af ​​rummet, for eksempel i forhold til vinduer. Dette gør fjernsynet til en del af rummets design, mens den stadig vises.

Byg en medievæg.

En medievæg er som en accentvæg, der indeholder plads inde i det for alle dine kabler og ledninger, mens du viser tv-skærmen som et kunstværk. Som det ses på billedet ovenfor, gøres medievæggen opmærksom ved at bruge en farve til medievæggen, der er mørkere end resten af ​​rummet. Men når en pauseskærm er på fjernsynet, skal du gøre en dobbelttag for at sikre, at du ikke ser på et kunstværk.

Mimic indretningen.

MoreINSPIRATION
  • Lysskærmskabet af Matteo Thun
  • Mid-century-inspirerede Manchester Media Stand
  • Minimalistiske Eli Media Center

Du har ikke altid brug for et skab eller et skab til at holde dine medier ude af syne, når de ikke er i brug. Lav en væg af indretningsprodukter, der er ens i størrelse og / eller farve til fjernsynet. Dette gør TV'et til at være en del af indretningen, mens det ikke er påtræk i værelset.

Få en tv-stativ.

Du behøver ikke at udpege dit fjernsyn til væggen. Der er mange andre steder, hvor du kan vise det til en mere kreativ mulighed. Et tv-stativ kan komme i brug. Det er en fantastisk måde at få dit tv til at flyde i rummet, plus med et interessant design tilføjer det trendy til din indretning.

Gør det Flyt.

Tilføj et stykke trendy til tv-området med en monteringsbeslag. Dette kan bruges på fladskærms-tv, så du kan bevæge dem i en vinkel. Dette er fantastisk til kombinationsrum, såsom en spisestue / tv-stue, da du vil kunne se fjernsynet fra alle vinkler.

Tilføj det til baggrundsindretningen.

Det er almindeligt, at folk i dag har tv i andre områder af hjemmet, såsom køkken eller badeværelse. Indretningsproblemet i sådanne rum er, at tv'et ser ud til at skille sig ud som en øm tommelfinger, men tv'er, der monteres på væggen og matcher den omgivende indretning, som f.eks. Malingfarve eller fliser, kan nemt løse dette problem.

På badeværelset er det ofte sværere at have et tv. Chancerne er, at du ikke vil have det på show hele tiden, hvis det ser ud til at ødelægge helligdommens følelse. Det kan være en god idé at gemme det på en hylde eller i et skab og derefter gemme det fra visning med et kunstværk.

Gør noget andet, brændpunktet.

Nogle gange er den bedste måde at skjule noget på at gøre den usynlig ved sammenligning. Tilføjelse af et indretningsparti til værelset, der er meget mere opmærksomme end TV'et kan overskygge det. Det giver også raffinement og indretning til værelset, hvilket gør tv'ets tilstedeværelse meget mere subtil.

Vis dine højttalere.

Store højttalere kan blive tiltalende indretningstyper, mens du smutter rummet med din yndlingsmusik. Når du viser dine højttalere, er et godt indretningstips at præsentere dem i en farve, der passer til en anden del af rummets design. For eksempel blander sorte højttalere med et strejf af guld godt med andre guldtilbehør i rummet.

Billedkilder: 1 & 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 og 12.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar