Smarte og pladsbesparende senge, som du kan glide væk og skjule

En seng er et stort og robust møbel, uanset hvad der er slank og sofistikeret, kan dens design være. Det betyder at de besætter masser af gulvplads og således ikke efterlader med for mange muligheder, når de udsmykker resten af ​​rummet.

Men hvad nu hvis du på en eller anden måde kunne gemme sengen, når du ikke bruger det og rydde op på gulvplads? Det ville virkelig være fantastisk, og det er bestemt noget, jeg ville overveje til mit hjem. Men lad os tage et kig på et par eksempler for bedre at forstå, hvordan det hele virker.

Her er der en stue med et opholdsområde, som rejste sig ud af gulvet og sidder på en platform. Du kan måske undre dig over, hvorfor et sådant design blev valgt. Det er sådan, at en udtræksseng kunne passe under platformen. Det er grundlæggende at have to møbler på toppen af ​​den anden og som kan bruges uafhængigt eller begge dele på samme tid.

Der kan ikke benægtes, at et sådant system giver dig mulighed for at spare meget plads, men hvad med andre fordele? Nå, denne seng, for eksempel, kan også bruges som en sofa. Du glider simpelthen ikke helt igennem. Hvis mere plads er nødvendigt, forsvinder hele sengen helt under platformen.

I tilfælde af denne lille lejlighed, der har en stue med en sofa og derefter et soveområde med en stor seng i samme rum ville have resulteret i et meget rodret rum. Som følge heraf kom arkitekterne med ansvar for indretningen med ideen om at have en seng, der ruller under et forhøjet opholdsområde.

At have en seng, som du simpelthen kan glide under en platform, er en meget praktisk ide, og ikke en du kun kan bruge, når du har et lille hjem og ikke nok plads til et separat soveværelse. Denne glidende seng er skjult under en platform med en hyggelig vinduesbænk, der efterlader resten af ​​gulvrummet, så børnene kan få mere plads til at spille.

MoreINSPIRATION
  • Sparer plads uden kompromis gennem modulære møbler
  • Væg senge løsning for at spare plads
  • Lille hus med en smuk pladsbesparende indretning

Du behøver ikke nødvendigvis en platform som den, vi har vist dig indtil videre. Du kan også gemme en seng under en sofa eller en bænk som i tilfældet med dette hyggelige læserhjørne. Du ville dog skulle tilpasse design møblerne.

Her er en anden meget praktisk og pladsbesparende indretning. Denne gang har vi to senge, hver skjult under en separat arbejdsstation. Det er en ide, du kan implementere til børnenes værelse, hvis de skal dele den.

Her har vi et mere udførligt design. Dette er faktisk en meget kompakt enhed, der omfatter en seng, hylder og opbevaringsrum. Der er endda et opbevaringsrum under sengen. Hele soveområdet glider inde i enheden.

Justerbare design.

Der er også andre måder, hvorpå du kan gemme en seng. For eksempel, i stedet for at glide det under en platform, kunne du trække det op og gemme det over gulvet, suspenderet fra loftet. Det virker som et praktisk system, men jeg vil stadig være nervøs, når du sidder under den store seng.

Vi har allerede set stuer, hvor sengen var gemt under siddeområdet, men hvad med den modsatte situation? Her har vi en hel stue gemt under sengen. Sengen sidder på en platform, der kan hæves, og det afslører et nedsænket siddeområde med sofaer og sofabord.

Dette er et design et sted imellem de sidste to, vi lige har præsenteret dig. Dybest set sengen sidder midt i luften, når den anvendes, og under er det siddepladsen, som forbliver uændret, uanset hvor sengen er placeret. Så, når sengen ikke længere er nødvendig, forsvinder den i loftet. {Found on treehuger}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar