Klare opbevaringsløsninger til en velorganiseret entréhal

Ikke alle boliger har en stor indgang, så det er endnu en grund til os at forsøge at finde nye og kloge løsninger til vores opbevaringsproblemer. Der er mange ting, der skal opbevares i det pågældende rum, og de synes ikke altid at passe ind der. Men hvis du ved hvordan man organiserer dit rum, kan det bare fungere. Det afhænger selvfølgelig af størrelsen på din indrejse.

1. Find ud af det væsentlige.

Der er nogle ting, der bare skal gemmes der, uanset størrelsen af ​​din indrejse. Disse omfatter normalt ting som paraplyer, en kasse eller hylde til din mail og skraldespande til junk mail, et spejl, så du altid ser godt ud, når du forlader huset og måske endda nogle små kroge til dine nøgler, så du altid ved, hvor du finder dem .

MoreINSPIRATION
  • 7 kloge og pladsbesparende opbevaringsløsninger til alle typer boliger
  • 5 klare opbevaringsløsninger til små rum
  • 6 Indløbsskoopbevaring Ideer

2. Brug kroge til et ledigt rum.

Alle genstande, som f.eks. Punge, tasker, hatte, tørklæder og frakker skal placeres væk et sted, hvor de ikke vil komme ind i nogen, hvor de ville være sikre, men hvor de kan være let tilgængelige, når det er nødvendigt. Den bedste løsning ville være at bruge kroge. De kan installeres hvor som helst, og de tager meget lidt plads og giver gode lagringsmuligheder for alle disse objekter.

3. Et særligt område til opbevaring af sko.

Prøv at vænne sig til at tage dine sko ud ved døren. Ikke kun at dine fødder vil føle sig godt, men du vil også kunne holde gulvet rent i resten af ​​huset. Det ville også være tilrådeligt at have en zone, hvor skoene kan sættes væk. Måske har du et show rack eller nogle hylder til dette formål. Du må også ikke holde alle dine sko der, men kun dem, som du bruger oftest. {Billedkilder: 1,2,3}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar