Closet Envy - 13 Smukke design og opbevaring ideer

Når et hjem bliver omdesignet eller renoveret, skal hvert værelse omhyggeligt organiseres. Særlig opmærksomhed gives altid til opbevaring. Der er mange ting, der skal opbevares, så hvis der er plads nok, er et stort skab ofte med i designet. Men simpelthen at have plads til skabet er ikke nok. Du skal også organisere det og gøre det så funktionelt og nemt at bruge som muligt.

Walk in closets er de mest komplekse. De kan omfatte forskellige typer opbevaring som hylder, stativer, skuffer osv. Nogle gange bliver et helt rum et skab. Væggene bliver dækket af hylder, hængestænger er placeret på behagelige højder, og der er plads til alt derinde, fra tøj til sko og tilbehør.

MoreINSPIRATION
  • Praktiske ideer, der løser dine skoopbevaringsdilemmer
  • Closet Envy: Skift dit opbevaringsrum i en elegant walk-in klædeskab
  • Et kompakt walk-in closet med tonsvis af skjult opbevaring

At være organiseret er let, når der er et system og en indretning til at hjælpe dig. Hylder er særligt nyttige. De er fremragende til opbevaring og visning af sko, men også til opbevaring af tilbehør og alle andre ting. Vis dine punge på en hylde og brug kasser eller kurve til mindre ting.

Skuffer er også gode, især til tilbehør og små genstande. Glem ikke de små detaljer og accentfunktioner. For eksempel er belysning meget vigtig, og det er også farvepalet. Der bør altid være et spejl er et påklædningsværelse, og et sæde eller en ø kan også være meget praktisk.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar