Praktiske Closet Lighting ideer, der lyser din dag

Skabe og opbevaringsrum Generelt er der ud over at være fyldt med ting også mørke og dystre, hvilket gør organisationen vanskeligere. Finde praktiske måder at lys et skab er altid en udfordring, uanset dens dimensioner. Vi samlede en masse ideer, som forhåbentlig vil inspirere dig.

Led lys.

Lys op hylderne med forsænket LED-strimler. Dens subtile, praktiske og energieffektive, for ikke at nævne at denne hylde hver enkelt hylde vil blive belyst individuelt, et godt plus, især for dem i bunden af ​​skabet. {Fundet på traciebutlerdesign}.

Oplyste hængestænger.

lysdioder er meget effektive og alsidige. For eksempel kan lysrørlamper vikles rundt om skabets hængestativ eller fastgøres til stængernes underside. {Fundet på laclosetdesign}.

Spejle.

Selvom spejle belys ikke dit skabet, de hjælper med at sprede lyset, og du kan forbedre lysstyrken i dette rum uden nødvendigvis at installere mange lysarmaturer.

Trådløse systemer.

10-LED-sensorlampen giver dig mulighed for at lys dit skab på en enkel og fashionabel måde og uden at kæmpe med ledninger og ledninger. Systemet er bevægelse aktiveret, og det tændes og slukkes automatisk, men det kan også betjenes manuelt. Tilgængelig for $ 22.

Lysekroner.

For at installere en lysekrone Som din vigtigste lyskilde i et walk-in closet skal dette rum være ret stort. En lysekrone ville se glamourøs og elegant og ville også gøre dette rum til at kende og føle sig indbydende, ligesom ethvert andet rum i huset.

Sporbelysning

MoreINSPIRATION
  • En piges indbyggede skabsdesign ideer
  • Closet Envy - 13 Smukke design og opbevaring ideer
  • Open Closet Ideer - Fuld af overraskelser med ingen steder at skjule

Hvis du har et loftsskab, installer sporbelysning at fremhæve formens form og rummets arkitektur. Du kan skabe interessante visuelle effekter ved at justere vinklen, hvor lysene er placeret.

Accent belysning

I stedet for at belyse dine hylder bagfra, prøv at placere accent belysning foran, så lyset skaber en blød og varm effekt. Det er som at sætte fokus på noget rigtig smukt. {Found on adlsf}.

Ovenlys.

Det ville være ideelt at lade ind naturligt lys hvis det er muligt. Men skabe har sjældent vinduer. Men hvis de er placeret på øverste niveau eller på loftet, er der mulighed for at installere ovenlys.

Over øen.

Lav øen til dit skabet. For at henlede opmærksomheden på dette bestemte element skal du installere a vedhæng lampe over øen. Overdimensionerede lysarmaturer anvendes ofte for at tilføre visuel interesse for et rum.

Smal skabsbelysning.

Ideelt set ville vi alle have store walk-in closets med firkantede gulvplaner, men undertiden er virkeligheden anderledes. Hvis din skabsplads er lang og smal, skal du vælge en lysarmatur eller a belysningssystem det passer til denne type layout. Sporbelysning er ofte en god mulighed.

Høje loft muligheder.

Garderobeskabe med højt til loftet er perfekte. Ikke kun at de tilbyder mere lagerplads, da du kan installere tonsvis af hylder og holde off-season varer på de højere, men du kan også vælge nogle rigtig stilfulde belysningsløsninger, herunder vedhængslamper og lavtliggende lysekroner.

Lysdæmpere.

Brug dimmere i vanskelige rum for at give dit skab et varmt lys. Dimmere er også gode, fordi de lader dig justere lysets intensitet. For eksempel kan lyst lys måske ikke være præcis det, du vil se første ting om morgenen eller sent om aftenen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar