Chic og praktisk DIY Klædestativer, der sætter dit klædeskab på skærmen

Vores udseende er vigtigt for os, og det gør os til at bruge en masse tid, kræfter og penge på ting, der skal gøre os godt og anderledes end de andre. Vi tager stor vægt på vores tøj og tilbehør, og nogle gange viser vi dem endda på måder, der har til formål at henlede opmærksomheden. Tøj er for os, hvad de farverige fjer er til fugleparadiset og forskellen om, at vi i slutningen af ​​dagen kan tage dem af og forberede nogle nye til at bære i morgen. Vi sætter dem på tøjstativer og nogle gange gør vi dem til en del af vores hjemindretning. Hvis du kan lide ideen om et åbent tøjstativ, har vi nogle forslag, som du måske kan lide.

Chic racks du kan sammensætte selv

Først og fremmest skal du overveje ideen om et DIY tøjstativ. Dette kan være en mulighed for dig at omfavne, desto mindre er mere koncept og at prøve noget andet for en forandring. I stedet for at gemme dit tøj i et skab, hvad med at holde nogle af dem ude i det åbne? Du kunne sammensætte et simpelt rack lavet af kobberrør og fittings. Det er meget nemt, og det minimalistiske og åbne design vil lade tøjet være centrum for opmærksomheden. Tjek Burkatron for flere detaljer.

Har du nogensinde overvejet at hænge dit tøj fra loftet? Visst, det lyder underligt, når vi siger det sådan, så vi giver dig nogle få detaljer. Billede et tøjstativ, der er andet end en træstang, der hænger fra to lædersløjfer fastgjort til loftet. Faktisk kan du se præcis, hvordan det ville se ud, hvis du tjekker dette projekt, som vi fandt på Burkatron. Det er et stativ, som du kan sammensætte selv og som kræver meget få forsyninger. Det er en fantastisk måde at sætte noget af det døde rum i dit soveværelse til god brug. Denne rack kunne faktisk erstatte den berømte stol, der holder alle de tøj, som vi enten havde eller vil bære igen, men af ​​en eller anden grund ikke passer til at blive i skabet med de andre.

Siden vi nævnte "stolen", mener vi, at dette trellis rack på Fallfordiy også kunne være et godt alternativ blandt andet. Som du kan se, er ideen meget enkel: En netlignende struktur, der kan indeholde mange ting, herunder tøj, håndklæder, smykker, tørklæder, selv sko og stort set alle andre modetilbehør. Det er noget, du kan bygge dig om om få minutter, og som kan tilpasses på mange kølige måder. Du kan male det, få adgang til det med planter, hylder og en masse andre ting.

Der er meget, du kan gøre med metalrør (ikke nødvendigvis kobber). Enkle beklædningsgenstande som den på Flair er super nemme at bygge. Du kan tjekke hele beskrivelsen for at finde ud af alt hvad du behøver for projektet, og selvfølgelig kan du tilpasse alt efter dine egne opbevaringsbehov såvel som pladsen på værelset. Matchning af bøjlerne til stativet er helt sikkert et godt præg.

Klædestativer er ikke kun til soveværelser og påklædningsrum, men også til indgangssteder. Faktisk er det et must-have for denne del af huset. Ud over en stang til bøjler eller i det mindste nogle kroge, skal du sikkert også have nogle hylder til at gemme sko og andet tilbehør på. Disse kan kombineres til et praktisk og rumbesparende show og frakkeholder, som du kan bygge dig selv ved at følge instruktionerne på Celestefohl.squarespace.

Vi elsker alt om denne rullende beklædningsgenstand. Det er enkelt, det kan nemt flyttes takket være hjulene, det har hylder til sko og andet tilbehør, og det bruger enkle og tilgængelige materialer. Det bedste ved det er dog, at du kan bygge en ligesom den, hvis du bare følger trinene beskrevet på Freshmommyblog. Det er et let projekt, men vigtigst af alt, der vil afslutte dit hjem på en smart og praktisk måde.

MoreINSPIRATION
  • Enkle og praktiske beklædningsstativer til casual decors
  • Hold dit klædeskab i kontrol med fritstående klædestativer
  • 10 Praktiske og interessant-udseende vægmonterede vinstativ

Dette er helt sikkert et cool tilbehør til børn, selv om det også kunne se godt ud i et soveværelse. Det er et tæppe tøjstativ og at bygge en ligesom det har du brug for fire tynde stykker træ, en dowel og nogle maling. Efter at du har trimmet enderne af de fire træstykker i en vinkel på 15 grader, krydse dem øverst, to til to og tag et mærke, hvor de overlapper hinanden, så du kan bore et hul til dyvelen. Malet træet og monter derefter stativet. {fundet på stylecurator}.

En anden mulighed er at bruge et lille skab eller natbord, som du allerede ejer, og at opbygge et tøjstativ omkring det. Du kan bruge det som en base for dit design, som foreslået på Atelierdecuriosite. Hvis du kan lide dette design, så er du nødt til at gøre noget lignende: et lille skab, fire træstænger, en garderobestang, et stykke træbræt så stort som bunden af ​​kabinettet og to læderstrimler.

Endnu en anden meget cool design ide kommer fra apairandsparediy. Dette tøjstativ er lavet med to træstiger, og det ser godt ud. Vi kan godt lide designens robusthed og det faktum, at det ser afslappet og lidt industrielt uden at gøre en stor erklæring på den måde. Vi kan også lide designens alsidighed og det faktum, at du kan tilføje tavler som hylder, vedhæfte kroge eller male stativet, så det passer til resten af ​​indretningen.

Minimalistiske beklædningsgenstande, som du kan købe

Så nemt som det er at opbygge nogle af stativerne, vi bare viste dig, at købe en færdig er altid nemmere. Vi fandt et par eksempler, som vi tror, ​​du vil kunne lide, og dette er en af ​​dem. Denne Stående Frakke Rack er en cool udvidelse af det traditionelle skab, der kan bruges i forskellige miljøer som soveværelser, indgangssteder og endda badeværelser.

Denne Garment Rack fra Westelm er også meget stilfuld. Det kommer i blåt eller sort, og det er fantastisk til soveværelser og entréhaller. Det tilføjer opbevaring uden at optage en masse gulvplads, og det ser elegant og elegant ud, mens du gør det. Selv design er meget simpelt, racket er faktisk ret fed.

Leni er spejl og del tøjstativ. Det er et multifunktionelt stykke, der kan bruges på mange måder og mellemrum. Lad det læne sig mod en væg i dit soveværelse eller tage det på badeværelset og læg håndklæder på det. Det ville også se dejligt ud i en entré. Vi kan lide sine gyldne tips og tynd og slank konstruktion.

Hvis rummet er begrænset, og du kan lide enkle designs med en smule industriel flair, skal du tjekke Ship, et minimalistisk tøjstativ og arrangør håndlavet med en jernramme og en træhylde til sko, tasker og andre ting.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar