Club 2-pladser fra Arhaus

Leder du efter et specielt møbel til dit hjem? Tag et kig på Club 2 Seater, en meget speciel sofa, der helt sikkert bliver et iøjnefaldende stykke i ethvert hjem. Det er en sofa, der har et meget interessant design, der kombinerer flere forskellige stilarter.

Formen og designen er traditionel og lidt kongelig, men det overordnede billede er moderne. Sofaen har et relativt simpelt design med et subtilt dekorativt mønster, der tilføjer kontrast. Det er en udtrækkelig sofa, så hvis du har ekstra gæster, der overnatter, vil de have en behagelig seng at sove på om natten. Modellen i billederne har en meget flot beige finish, men der er mange farver at vælge imellem. Derudover er der et stort udvalg af stoffer, der kan vælges til denne sofa.

Club 2 Sæder er en del af en større kollektion, der indeholder flere stykker som Club accent stol, Club leather ottoman eller Club leather sofaen. De alle deler det samme lignende design og går meget godt sammen. Så hvis du vil tilføje nogle stil til dit hjem, kan denne samling måske hjælpe dig. Det er elegant og endda sofistikeret, og det ville helt sikkert supplere enhver stue. Du kan personliggøre stykkerne ved at vælge brugerdefinerede stoffer eller læder i farver, der passer til resten af ​​dit hjem eller i en kontrastiv tone. Tilgængelig for 2599 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar