Australian Coastal Home afslører dynamisk facade

Denne kystbolig i Australien var forestillet af Coy Yiontis Architects til et ældre par med et blødt sted til rejser. En venlig ferie for at besøge børnebørn og venner. Boligen var planlagt som et paradis mellem eventyr. Dets layout tilbyder både sociale og private boliger samt en optimal forbindelse med udendørs.

"Screening fra vestlige naboer og behovet for hjemmet til at sidde på et enkelt niveau på tværs af et skrånende sted dikterede form af bygningen," sagde arkitekterne. "Bygningsformularen blev drevet af forholdene på stedet og behovet for tilgængelighed; Den resulterende dynamiske facade og de dramatiske interne volumener troede dens livlighed. "

Leveområder er orienteret mod nord og krydsventileret. Soveværelserne er orienteret mod øst for at fange morgensolen. "Overvejelsen af ​​klienterne aldrende komfortabelt på plads fastslået, at der ikke skulle være nogen trin i hjemmet", tilføjede arkitekterne.

"Interne rum og have er på et sammenhængende niveau, og den resulterende terrasserede have på bagsiden af ​​det skrånende sted giver nem vedligeholdelse og en overflod af grøntsager." Indenfor giver de hvide vægge et rent kulisse til møbler og dekoration.

Nyd den virtuelle rundvisning i dette kystnære hjem i Australien og lad os vide, hvilke detaljer du bedst kan lide! [Fotografi høflighed af Coy Yiontis Architects]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar