Sparsommelig Cocktail Glas Terrarium DIY

Terrarier er lav vedligeholdelse og godt til dem, der ikke har meget plads eller hvis du er botanisk udfordret som mig og ikke har den bedste track record med planter, en cinch at passe på! Denne spændende cocktail glas terrarium DIY er så hurtig og enkel det gør en god gave til ferien eller en fest favor!

Den type planter, der anvendes til terrarier, behøver ikke meget jord eller vand, så du kan virkelig blive kreativ med de containere du bruger til at lave dem. Et af det slags småt glasvarer vil skabe en unik designerklæring, uanset om du viser terrariet i dit køkken, soveværelse eller på dit skrivebord!

forsyninger:

  • Grus / dekorative sten
  • Aktivt kul
  • Jord
  • Succulenter og kaktus
  • Glasbeholder (forvaskes)

Trin 1: Føj først et drænlag Dette kunne være sand eller småsten. For at tilføje et strejf af glamour brugte jeg halvædelstener, du kan normalt købe disse forholdsvis billigt, men du kan altid vælge glassten eller krystaller og få en lignende effekt! Dette gør det muligt for vandet at bosætte sig uden at oversvømme planten.

Trin 2: Det næste lag i dit terrarium består af aktivt kul / aktiveret kulstof. Dette er den slags, du normalt vil finde i dit vandfilter eller fisketankfilter og reducerer bakterier og svampe, der hjælper med at holde terrariet sundt

Step3: Tilføj et lag af godt drænet jord. Du skal bruge en jord, der er specielt designet til dine planter, og sørg for at du tilføjer nok jord til at tillade plantenødderne og deres vækst.

MoreINSPIRATION
  • DIY Dekorativt Terrarium i 5 nemme trin
  • DIY Terrarium: Simple, Easy og Modern Greenery
  • DIY ætset glas terrarium

Trin 4: Tilføj og arranger planterne i terrariet. Planter som saftige planter og kaktusser har en tendens til at fungere meget godt i terrarier, da de opbevarer vand og har lav vedligeholdelse! Opbrud jordkuglen forsigtigt, indtil du kommer til plantens rødder. Du kan endda adskille planten i mindre planter, hvis du er meget forsigtig. Lav en brønd i jorden i din beholder for at placere din plante og klæde jorden tæt omkring plantens basis.

Trin 5: Afslut med et dekorativt lag, det kan være mose eller flere småsten. Jeg tilføjede et andet lag af halvædelstene. Du kan også tilføje figurer eller skaller, hvis du vil. Disse er gode til at tilføje ekstra karakter og personliggørelse til terrariet.

Trin 6: Giv beholderens yderside en smule tørre, hvis den er lidt beskidt, og sprøjt derefter planterne et par gange for blot at tilføje lidt fugt til terrariet.

En sprøjteflaske er et godt tilbehør til opretholdelse af dit terrarium. Du behøver kun at vandre terrariet om en gang i ugen afhængigt af det sted, det holdes i, og sørg for at terrariet får en rimelig mængde indirekte sollys. Hvis planterne ser ud som om de visner, skal de vandes oftere, og du kan være overvandende, hvis terrariet begynder at blive mugnet eller skævt.

Hold øje med interessante containere og tilbehør, så du kan lave mere unikke terrarier. Du kan også prøve at dyppe beholderen i dekorativ maling. Hvis du bruger tavle maling, kan du ændre den dekorative stil med kritemarkører, når du vil!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar