Cocoon Egg Shower Concept af Arina Komarova

Den seneste trend i badeværelsesbruser er Cocoon Egg Shower Concept af Arina Komarova. Dette fremtidige bruser koncept er ikke kun et bad, men også et badekar og hydro massageapparat. For øjeblikket er det bare et koncept, og det kan ikke købes lige nu. Men forhåbentlig vil det snart blive produceret, og du vil kunne nyde det.

MoreINSPIRATION
  • Badekar og bruser i en enhed
  • Armonya Badekar med brusebad, Perfekt til små rum
  • Moderne Brusesystem af Samo

Det er et rigtig interessant koncept. Ideen i bunden af ​​denne struktur er ret simpel, idet den er inspireret af ægformen. Det er en af ​​de mest almindelige former, men ikke når det kommer til møbler. Linjerne er fine og bløde, og tilgangen er moderne.

Ikke kun at dette stykke har en meget original form og et moderne udseende, men den æstetiske del er ikke den eneste, der imponerer over det. Det har også mulighed for at omdanne sig til et badekar og en hydro massager. Hvem ville ikke lide det? Men som alle gode ting i livet, er denne ikke tilgængelig. I hvert fald ikke for nu, fordi det stadig er et koncept. Jeg er ikke sikker på, hvornår og hvis det vil blive produceret, og det vil kunne købes, har mange mennesker råd til det, for det vil nok være dyrt. Men hvis du har de økonomiske muligheder, ville det være dumt at ikke have en af ​​disse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar