Alt du behøver at vide om koloniale hjem

Hvis du voksede op i USA, gik du sikkert til en slags museum i et historisk hjem. Spredt over hele landet lugter de alle som støv og minder, og efter turen kiggede du sandsynligvis bag dig for ansigter af langt borte børn, der kigger gennem vinduerne. Og måske har du bemærket, at huset så det samme som det sidste gamle hjem du turnerede. Mest sandsynligt var det et eksempel på Colonial Revival arkitektur.

Mens touring et gammelt koloniale hjem er en sjov oplevelse, lever i en præsenterer det er udfordringer. Der er den uudtalte trang til at beskytte historien, som væggene holder, samtidig med at rummet giver plads til dig og din familie. At lære om hjemets historie kan hjælpe dig med at beslutte, hvad der er vigtigt for et kolonistads hjem og hvad du kan ændre på et indfald. Her er alt hvad du behøver at vide om koloniale boliger.

Koloniale hjem kom med landskabet i de tidlige amerikanske kolonier. Stilene varierede af, hvilken strømstyret region, men de koloniale huse vi tænker på, blev modelleret efter de stadig populære georgiske huse. Disse begyndte med et strengt ni vinduesgitter og hoveddør på tværs af facaden. For det meste lavet af træ, kan du finde flere skorstene og i større huse, en fløj eller to fra siderne. Senere hjem pralede mursten over forsiden af ​​huset med sidespor rundt om ryggen. Men uanset datoen blev koloniale boliger holdt ganske symmetriske på grund af lethed i bygningen.

Ydre

Et sandt historisk kolonialt hjem vil nok være ret almindeligt. Du finder det grundlæggende vinduesgitter på tværs af fronten og træbelægning rundt om det ydre. Men takket være georgiske stilarter vil koloniale boliger ofte prale af en pynt, som forhindrer dem i at se for lige laced.

Mens clapboard sidespor var den mest almindelige blandt historiske koloniale hjem, kunne du også finde mursten facader. Og du foretrækker måske det for din kolonialstil hjem. Med et ret fremadrettet design giver murstensmønsteret den interesse, arkitekturen mangler.

Hver eneste gang kan du komme over et kolonialt hjem med en stenudvendelse. Ved at du har ramt jackpotten. Stone Colonials er svært at finde. Hvis du kan snappe det op, skal du sørge for at gøre alt for at bevare hjemmets historiske integritet til fremtidige generationer.

Et historisk koloniale hus ville stole på pejse til varme og bruge dem til symmetri på ydersiden. Omhygger disse murstens kolonner, når du designer dit udvendige og lad dem skinne, uanset om de forbinder til arbejdspladser eller ej.

Moderne kolonier er sjældent så autentiske på grund af vores nutidige behov. Det er almindeligt at finde en fløj ud for huset, der tjener som en garage, men med lignende vinduestilarter kan den blinke perfekt med resten af ​​huset.

Har dit koloniale hjem en vinge fra den ene side? Tilføj en anden ud for den modsatte side for at holde fast i den elskede koloniale symmetri. Du vil også gøre dit hjems facade se mere grand som aldrig er en dårlig ting.

Du kan måske ikke indse, hvor nemt det ville være at tage et kolonialt hjem og gøre det til en mock georgisk. Med blomstrer i hjørnerne, omkring taget og ved hoveddøren, kan du nemt skabe en facade af storhed og elegance, hvor en sletten front rejste engang.

Tror ikke, at din koloniale udvendige er opsat til almindelige farver. Maler din sidespor med en iøjnefaldende nuance som støvet grå, blå eller endda sort kan bringe dit hjem opdateret med resten af ​​kvarteret.

MoreINSPIRATION
  • Alt du behøver at vide om georgisk stil hjem
  • Indbydende hollandsk koloniale hjem i Texas
  • Hvad du behøver at vide om viktoriansk stil hjem

Selvfølgelig kan selv den mindste farvefarve bringe en total hjemmeopfriskning. Hvis du ikke har midlerne til at male hele dit hus, skal du malere din hoveddør i stedet. Rød, turkis eller lilla, vil sådanne uventede farver give dit hjems eksteriør et nyt liv.

At dekorere dit hjem til ferien er sådan en sjov proces. Koloniale boliger rydder godt op med lys, kranser og lanterne. Begynd at planlægge nu for at skabe ferieboligen til dine drømme.

Interiør

Hvis du troede, at de georgiske ligheder stoppede ved den koloniale dør, tænk igen. De fleste koloniale boliger åbnede til en indgang som hall, der ofte gik længden af ​​hjemmet med værelser uden for det. Dette hjælper helt sikkert dig med at adskille dine værelser, da du ikke finder en åben grundplan.

Lofter var bare en del af koloniallivet, så vær ikke overrasket, hvis dit koloniale hjem har dem. I stedet for at udvide arbejdet med højden, hvis det ikke gør det ubehageligt for dig eller din familie. Det vil gemme dit budget og føje til hjemmets historie.

Hej detaljer. På samme måde som et georgisk hjem kan koloniale huse vise lige så mange arkitektoniske pretties. Kig efter detaljerede lofter, kroneformning og udsmykning i huset. Mens du måske skal male og røre op, vil det spare dig for at installere nye detaljer helt. {Found on architecturaldigest}.

Hvis du troede, at et victoriansk hjem havde nogle kølige gamle bjælker, skulle du se loftsværelserne i et koloniale hus. Så længe deres alder ikke påvirker det strukturelle sundhed i dit hjem, kan de have en kraftig indvirkning på din indretning.

Husk hvad vi sagde om ydre skorstene? Det betyder at du sandsynligvis har mindst en pejs at arbejde med.Gudskelov, de er normalt et blikfang. Dekorer kappen til dit hjertes ønske, og hvis ildstedet ikke fungerer, bliver du også kreativ på indersiden.

Tapet var bestemt en ting tilbage i koloniale dage. Mens du sandsynligvis ikke finder det i dit historiske koloniale hjem, kan du helt sikkert installere det selv. Vælg et tæt mønster i lyse farver for at få dit rum til at føle, at du er kommet tilbage i tiden. {Fundet på arkitekturligigste}.

Når du ønsker at finde den perfekte ind imellem et historisk hjem og den indretning, det holder, vil neutrale farver aldrig lade dig ned. Fyld dit hjem med cremer, browns og beiges for at skabe en følelse af ægthed, selvom alle indretninger er moderne.

Har du lidt penge at bruge, når du er færdig med din koloniale hjem restaurering? Hyppige antikvitetsbutikkerne fylder dit hjem med stykker, der ligner de tilhører i et tidligere liv. Bonuspoint, hvis stykket kommer med en historie at starte.

Bare rolig, hvis dine stilvalg springer på den moderne side. Prøv at holde de arkitektoniske detaljer i hjemmet, men dekorér, men du kan lide! Moderne kunst og møbler ser endnu bedre ud, når det er uventet.

Det kan virke stridigt, men slankt og rent kan være en god kombination af de historiske værdier i et kolonialt hjem. Hvis du fornyer et rum som et køkken eller badeværelse, skal du overveje at gå moderne med dine store stykker til et seriøst tilpasset hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar