"Colonie" - kreativitet og omtanke

Efter begrebet bæredygtighed betød arkitekten Alex Meyers af MA Design at bygge en restaurant ved hjælp af genbrugsmaterialer; han satte alt sammen sammen med nye produkter for at erhverve det rustikke "låvehus". Hans kreativitet og vision resulterede i noget nyt og smukt, et eksempel på omtanke, der kan ses i det historiske Brooklyn Heights-kvarter i New York City.

Colonie står således for en altid frisk destination. Reklameret træ blev brugt til gulve, lofter og bordplader, de to banketter i de forreste vinduer, ligesom den langs venstre side af spisestuen og barspejlet, hvilket betyder antikvarmet glas indkapslet i en ramme, bidrager alt til den generelle effekt, nemlig et meget hyggeligt sted, hvor alle kan føle sig trygge. Stålbjælkerne, der tjener som lysekrone over spisepladsen, giver en behagelig note til hele atmosfæren, ligesom Edison-pærerne bringer varme til det tunge stål, samtidig med at det er industrielt og charmerende.

MoreINSPIRATION
  • Skønheden af ​​metrostegfliser i køkkenet
  • Unikt Barn Style House
  • Gamle Træstamme Remodeled With A Scandinavian Theme

Men kolonien er et åbent køkken med sine hvide undergrundsfliser, hylder fyldt med tallerkener og hauger med gryder og pander over ovnen; alle disse drejer søjlen i et ønskeligt rum. Det fælles spisebord forankret af stålstrålen, der kan justeres til fester, giver det vigtigste aspekt, det med en hyggelig stemning. Hovedformålet er givet af selve designet, da det fremkalder den unikke oplevelse af et stort fællesfamiliemåltid og et byhushus. {Found on yatzer}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar