Få klar til at se årets nye farve overalt

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Du er måske ikke bekendt med firmaet PPG, men du har sikkert følt sin indflydelse. Det fremstiller maling og finish til byggeri, forbrugsforbedring, industri og bilmarkeder. Glidden, Olympic og Dulux er blot nogle få af sine forbrugermalingmærker, der dækker 70 lande. Så når PPG annoncerer årets farve (som det lige gjorde for 2019), lytter verden.

PPGs officielle årets farve til 2019 er Night Watch: en dyb, rig grøn. PPG valgte nuance ved at være vært for et årligt farveværksted. Tyve PPG "globale farve stylister" fra hjemmet maling, rumfart, bilindustrien og forbrugerelektronik industrier mødtes for at analysere de nyeste mode bane og livsstil tendenser, der mest sandsynligt vil resonere med samfundet.

Årets farve blev valgt til sin alsidighed. Det fungerer godt på både udvendige applikationer og interiører. Billede: PPG

Dee Shlotter, PPGs senior marketingchef for farve, forklarede valget: "Naturens genoprettende kraft er vigtig i samfundet nu mere end nogensinde. Night Watch handler om at bringe helbredende kraft udefra i dit hjem gennem farve. "

Den rige, levende grønne bringer naturen indendørs. Billede: PPG

Tonen kan være fed, men den er også utroligt alsidig. "Farven kan indarbejdes i interiører som en brændende accentvæg i et soveværelse eller spisestue, og det passer fint sammen med guld eller messing accenter og indretning," forklarer Shlotter. "For eksternt er Night Watch et smukt alternativ til trending sort eller dybeste blå-sort, og det fungerer som en accent på døre og skodder."

Den rige grøn tone tændes godt med varme jordskygger, som det fremgår af dette moderne hjem. Billede: JMA

Night Watch er PPGs årets farve. Men det er kun en af ​​200 farver i PPGs 2019 Global Color Trends Forecast. Arkitekter, designere, luftfart, forbrugerelektronik og bilindustrien er alle afhængige af PPGs farveanalyse. Det betyder at du vil se farven i alt fra din smartphone til hotel lobbyer og nye køretøj farve muligheder.

Her er nogle andre værelser med den nye Night Watch dybgrøn tone.

Night Watch, PPG farve året rundt, i køkkenet

Par den luksuriøse mørkegrøn tone med guldmetalliske overflader. Billede: Black Lacquer Design

Et moderne århundredes køkken er færdigt i lag af årets 2019 farve. Billede: Behance

Sådan bruger du årets 2019 farve på badeværelset

Tilføj en feltflise inspireret af årets farve for at bringe udendørs i ethvert rum. Billede: Malcolm Davis Arkitektur

En subtil måde at opdatere dit badeværelse med den nyeste farve på året er ved at tilføje et enkeltmalet smaragdgrønskabskab til et hvidt badeværelse. Billede: City Home Collective

Oprettelse af et opdateret rum ved hjælp af Night Watch-maling

En dybere, mættet nuance af Night Watch supplerer grå, sorte og hvide. Billede: Skandinaviske Hjem

Night Watch også par med pastellfarver som laks, celadon og khaki. Billede: Optimer Design

PPGs årets farve har en luksuriøs stemning, perfekt til et højt glamourrum. Billede: Glassman Lighting

Hvis du lejer og ikke kan male en væg i en mættet tone som Night Watch, kan du tilføje møbler og tilbehør i årets farve. Den levende grønne ser godt ud i et hvidt eller neutralt rum. Billede: Tømmerstier

Hvor vil du tilføje årets farve i dit hjem?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar