Farvede køkkener

Du kan forvente at have specielle designs i tankerne kun for soveværelset og stuen, da de er de vigtigste værelser i huset. Men badeværelset og køkkenet er også vigtige, og de bør behandles med lige stor betydning. For så vidt jeg er bekymret, kan jeg ikke lave mad eller arbejde på et sted, jeg ikke kan lide, et køkken, der ikke er velordnet og hyggeligt. Så jeg tror, ​​at farverige køkkener får dig til at føle dig levende og glad, villig at arbejde i et dejligt køkken.

Varme farver er perfekte til at opnå denne effekt, og de er også mere fulde af lys, hvilket er en positiv effekt på hele huset. I det første billede kan du se en meget sød kombination af farver: Den lyserøde skygge på væggene fuldender perfekt med hvidhedens hvide og giver et fantastisk resultat.

MoreINSPIRATION
  • Dekorere gule og grå køkkener: Idéer og inspiration
  • Rustikke køkkener
  • Checkerboard Gulvbelægning: Tidløs skønhed til ethvert værelse i huset

Det gule køkken er perfekt i kombination med gul og brun, især stole og bord, men der kan være mange muligheder. Hvis du leger lidt med fliserne og trægulvene, kan du få relaterede nuancer af gul og til sidst et meget optimistisk og livligt køkken.

Nå, den sidste er lidt mere speciel, da den hovedsagelig er sort. Faktisk er møblerne sorte, men den samlede mørke effekt sænkes af hvidheden af ​​væggene og elfenbenet. Dette er det perfekte eksempel på moderne køkken, der mere sandsynligt findes i en bachelorhus. Hvis en kvinde nogensinde kommer ind i dette køkken, ses der straks et farverigt sted i et hjørne, et eller andet sted.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar