Farverige 170 kvadratmeter lejlighed i Sao Paulo

Dette farverige sted er en lejlighed på 170 kvadratmeter. Det er beliggende i Sao Paulo, og det er blevet indrettet af Claudia Pecego's kontor. Specialiseret i arkitektur og dekoration, plejede Claudia Pecego at arbejde sammen med flere store arkitektfirmaer i Sao Paulo. Til sidst besluttede hun at åbne sit eget kontor, og hun leder i øjeblikket et team af arkitekter, designere og udviklere, hvis hovedmål er at gøre kunderne glade. Dette er kun et af teamets projekter. Lejligheden er beliggende i Sao Paulo og ejes af et par, der ønskede et lyst og godt hjem. De besluttede at arbejde sammen med Claudia Pecego's team. De ønskede farverige og praktiske møbler, der ville lette parrets hverdag og deres unge søn. De havde også brug for lejligheden til at være klar i en kort periode, og det havde nogle problemer, men i slutningen arbejdede alt vidunderligt.

Claudia foreslog, at rummet ville blive omfordelt og omdannet til en mere funktionel struktur. Som følge heraf lykkedes det primære boligområde, selvom det var smalt, at blive omdannet til et indbydende og hyggeligt rum. Dette område har også en stor sofa og et spisebord og en af ​​væggene er dækket af en stor væg enhed. Der er meget lagerplads og resten af ​​stykkerne blevet klogt fordelt rundt i lokalet.

MoreINSPIRATION
  • Lys og farverig 80 kvadratmeter lejlighed
  • Lys og indbydende 56 kvadratmeter lejlighed i Göteborg
  • Lejligheden får en farverig makeover for sine eventyrlystne ejere

For at omfordele rummet har køkkenet mistet en vis længde. Køkkenet er adskilt fra opholdsstuen med skydedøre. Ejerne anmodede lyse gule skabe i køkkenet og det hjælper virkelig med at opmuntre atmosfæren. De gule frysere invaderer yderligere en del af spisestuen. Samlet set er lejligheden munter, venlig og farverig. Det virker som et godt hjem for en lille moderne familie. {Fundet på casadevalentina}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar