Farverig lejlighed i Paris passer til ung mode designer

SABO Project designet Vandretur, en stilfuld moderne lejlighed i Montmartre-kvarteret i Paris. Lejligheden var planlagt til en ung mode designer, der ønskede smarte opbevaringsløsninger og originale måder at maksimere plads på.

Flere partitioner blev fjernet, og en multifunktionel væg enhed blev indsat. Denne væg fungerer som en "trappe, kontor, skærm, skab, stofopbevaring" og mere, sagde designerne.

"De porøse møbler giver mulighed for naturligt lys at nå en central korridor, og rammer visninger mellem det nye soveværelse og stuen. De svingende trin i en alternativ-trådet trappe fejrer Montmartres omgivende bakker. "

Den 775-kvadratmeter hjem har stænk af farve og udsatte træbjælker, som tilføjer den indbydende stemning, den udstråler. Moderne møbler og smarte hylde enheder tilføjer originalitet.

I køkkenet er de minimalistiske, hvide apparater kontrasteret med flerfarvede gulve, og en miniature vertikal have bringer et frisk preg til rummet. Hvilke andre detaljer i denne farverige lejlighed finder du fængslende? [Billeder med tilladelse til SABO-projektet]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar