Farverige keramiske bord og afføring sæt

Dette er en smuk kollektion designet til udendørs brug. Samlingen omfatter rundborde og firkantede afføring. De har enkle designs, geometriske former og rene linjer. Borde og afføring deler de samme farver og teksturer. De har lime grøn og havblå kombination og alle baserne er brune. Hvert stykke er håndlavet af keramik og derefter malet for hånd med en holdbar, ikke-fading europæisk glasur. Dette betyder også, at hvert stykke er unikt og har sine egne særpræg.

Malingen og materialerne er udendørs sikker. Stykkerne fra denne samling er fremstillet i Thailand og færdig i Tyskland. Hvad angår dimensionerne måles tabellerne 22 "Dia. x 27,5 "T og dimensionerne af afføringen er 14" Sq. x 19 "t.

MoreINSPIRATION
  • Moderne og farverig dropstole
  • Farverige og alsidige barstole design fra Delight
  • Hvordan Keramisk Havestole gjorde deres vej ind i vores hjem

Samlingen er farverig og smuk, perfekt til udendørs brug. Linjerne er rene og enkle og designene er afslappede og modige, men på en enkel måde. Priserne for hvert stykke er variable. Det blå keramiske bord var oprindeligt $ 699, men nu har du mulighed for at købe til specialprisen på $ 348. Hver blå keramisk afføring koster 350 dollar, og hver grøn keramisk afføring kommer til samme pris. Det grønne keramiske bord nyder godt af samme specielle pris som de blå. Samlingen er vidunderlig til udendørs brug, i haver, nær poolen, på terrasser, dæk osv.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar