Farverig konceptuel lejlighed af Anna Marinenko

Dette er en lille lejlighed designet som et koncept af Anna Marinenko. Som du kan se, er lejligheden sprængt med farve. Det er en meget lys og forfriskende lejlighed, på trods af sine små dimensioner. Selv om det er et meget farverigt sted, er der ikke mange farver derinde. Faktisk er de to mest slående farver røde og grønne. Resten af ​​lejligheden er enten hvid eller dekoreret med neutrale farver som grå.

Bemærk hvordan alt er blevet omhyggeligt udvalgt og hvordan hele lejligheden er i synkronisering. Der er farver overalt, fra væggene til møblerne og de små dekorationer. Væggene er absolut meget iøjnefaldende. Men de har også været farvet med moderation. Kun én væg er rød eller grøn i hvert værelse, og resten er hvide. Bemærk også, hvordan de to hovedfarver supplerer hinanden. I det røde rum er møblerne grønne og i det grønne rum er møblerne delvist røde. Det er et godt spil og en god kontrast.

MoreINSPIRATION
  • Farverige lejlighedskonstruktion i Göteborg
  • Sjov og farverig Tribeca lejlighed med terrasse og smuk udsigt
  • Farverig lejlighed, der øger en ukonventionel blanding af stilarter

Nøglen til denne smukke indretning er moderering. Det er vigtigt at ikke overdrive interiøret med farver. I dette tilfælde er saldoen perfekt. Interiøret er farverigt, men ikke til det punkt, hvor det bliver forstyrrende eller trættende. Det er hverken fyldt med farve, men heller ikke hvidt med små farver. For resten er indretningen moderne og minimalistisk, og det er også en vigtig faktor for det overordnede design. Det er meget interessant, hvordan designeren spillede med få farver, men formåede at skabe en kontrast og harmonisk indretning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar