Det farverige Crocs hovedkvarter i Amsterdam

Crocs, det berømte firma, der specialiserer sig i fremstilling af de sko, vi alle ved under samme navn, har flyttet ind i det nye hovedkvarter. Virksomheden blev grundlagt i 2002 og for nylig flyttet hovedkvarteret til Amsterdam. Indretningen af ​​denne nye bygning blev designet af The One Off. Som forventet er interiøret meget legende og farverigt.

Selskabets nye europæiske hovedkontor har stor mærkegrafik og en overordnet venlig og dynamisk indretning. Temaet er natur, mere præcis træer. Dette skaber en meget frisk atmosfære, men også efterligner udendørs, hvilket bringer et stykke natur inde, selvom det bare er en illusion. Indretningen er meget kreativ. Hovedfarven er grøn, kombineret med gul og brun. Selvom indretningen synes at være meget dynamisk og farverig, er det overordnede design faktisk meget simpelt.

MoreINSPIRATION
  • Redbulls nye hovedkvarter i Amsterdam
  • Chic og trendy Foursquare hovedkvarter fra Soho
  • De genopfundet Svensk Travsport Kontorer, nu med et farverigt og dynamisk interiør

Modtagelsesområdet er minimalistisk og indeholder mærkeets logo samt inspirerende besked. Hovedkvarteret omfatter både kontorer, private arbejdsområder og sociale rum. Der er en meget smuk og afslappet spisestue med farverig mosaik på gulvet, grønne vægge dekoreret med træer, små runde borde med beige finish og stole i enten beige eller grøn. Der er også en række kunstige træskulpturer, der repræsenterer træer med fugle i dem. Kontorerne er arrangeret omkring et buet grønt volumen med samme træmønster som i resten af ​​rummet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar