Cute og farverige projekter med dekorative puder

Du kan sjældent få det galt med dekorative puder. De er meget alsidige og udover at være hyggelige og komfortable, ser de også godt ud, når de bruges som dekorationer til sofaen, lænestolen, bænken, sengen mv. Men det er ofte en umulig opgave at finde en, der ser præcis ud som du ønsker. du er tilbage med den anden mulighed: at lave noget selv.

Du kan starte med en sort pudebetræk og give den en komplet makeover. Brug farvet bånd til det. Du kan oprette geometriske mønstre og abstrakte og interessante mønstre. Desuden kan de design, du opretter, være både minimalistisk og kompleks, afhængigt af det udseende, du foretrækker. Puderne vil tilføje farve og muntre til ethvert værelse.

En anden enkel måde at opdatere udseendet på puderne på er med nye omslag, som du selv kan lave, hvis du har noget stof, du kan lide, og en symaskine. Faktisk er dette en af ​​de enkleste DIY projekter, du nogensinde kan finde. Mål puden, klippe stoffet og begynde at sy. {fundet på homeyohmy}.

På Theshabbycreekcottage kan du finde ud af, hvordan du kan dekorere dine puder med jern på vinyl. Dybest set skal du bare stryge designet på pudebetræk. Enhver sort dækning ville gøre, og du kan oprette alle mulige interessante farvekombinationer og meddelelser, der skal vises. Tjek den fulde vejledning for mere detaljeret info.

Farveblokering er meget sjovt, og du kan bruge denne teknik på mange forskellige og smarte måder. Brug f.eks. Stof i tre eller flere forskellige farver til at skabe et grafisk pudebetrækdesign. Hemmeligheden er at holde tingene simple og ikke tillade dig selv at blive trukket ind af de små detaljer og ornamenter, som du kunne tilføje. {Fundet på classyclutter}.

En anden måde at give dine puder en makeover, mens de tillader dem at holde deres hyggelige udseende, er ved at bruge kvast trim. Du har brug for pudebetræk, trimmen, en limpistol, pap og saks. Iheartnaptime tilbyder en simpel vejledning om emnet. Tilsvarende kan du også bruge pom-poms til at give dine puder og friske og søde udseende.

Polka prikker er meget søde og meget alsidige, så det er ikke underligt at du kan bruge dem til at lave nogle rigtig dejlige puder. Du kan bruge stofmaling til at designe en brugerdefineret pudebetræk, og du kan kombinere alle farver, du kan lide. Sæt et ark karton inde i pudebetræk, så farven ikke bløder igennem og ødelægger den anden side. {fundet på thecraftedlife}.

Hvis du elsker enkelhed, tilbyder Sugarandcloth dig en rigtig sød indstilling. Den tuftede pude design, der fremhæves her, kan laves fra bunden ved hjælp af simpelt monokromatisk stof og store knapper. Dybest set, når du syr pillowetasken og fylder det, skal du dække en knap i stof af anden farve og sy den i midten af ​​puden. Du kan også gøre det for puder, du allerede har.

Hvis du vil give dine puder et kunstnerisk udseende, så tag et kig på de design ideer, der tilbydes på Journeycreativity. Du skal bruge stof, maling, vand, pensler og lavendel. Lavendelen er beregnet til at holde møllerne væk og for at gøre puderne lugtre hyggelige. Det vandfarvede design er unikt for hver pude.

Brug tværstingsteknikken til at dekorere en almindelig pudebetræk og få det til at skille sig ud. Hvis du beslutter dig for også at lave pudebetræk fra bunden, skal du bruge noget stof til den del. Til det tværbundede design skal du bruge garn eller broderi-floss, en nål, et mønster, tråd og stifter. Sæt et stykke stof, der vil fungere som forsiden af ​​puden, pin dit papirmønster på det og så krydssømme designen. Fjern papiret, og sæt derefter sagen sammen. {Fundet på cutesycrafts}.

MoreINSPIRATION
  • Prægtige DIY accent puder med søde hjerte design
  • DIY Cute Burlap Halloween Pillows: Spookily Simple
  • DIY typografiske puder

De geometriske designs på Angeanblog er ret nemme at replikere. De nødvendige forsyninger omfatter skrotstofstykker, tråd, puder, et jern, en saks, en markør, et papir, en pind og en symaskine. Mål puden og spor den på papir. Skits dit design. Dette vil tjene som en guide, når det er tid til at skære stofstykkerne til den rigtige størrelse og form. Når du har klippet disse, skal du sætte dem sammen som stykker af puslespillet og sy dem for at gøre dækslet.

En scalloped pudebetræk kan se rigtig sød og stilfuld, især hvis du vil bruge forskellige farver eller forskellige toner af samme farve. Du kan lære at få det design lige ved at følge instruktionerne på Mottesblog. Du skal bruge filt, en pudebetræk, en blyant, en saks, et lille glas og stoflim. Først lav masser af filtcirkler og skær derefter nogle af dem i halvdelen. Arranger dem over pudebetræk og, når du er tilfreds med udseendet, begynder at klæbe dem på en efter en.

Vi fandt også en rigtig sød idé til en klumpet pude på Lebenslustiger. Hvis du ønsker at gøre dette hjemme, skal du have en klumpet uldnål, en rundstrik, en indvendig pude, saks, en filtnål og uld. Du kan faktisk bruge denne teknik til også at strikke søde puder og gulvpuder til dit hjem.

En perfekt ide til sommer kan være at lave en sød jordbær pude, der vil opmuntre indretningen. Til det skal du have linnedstof, klip af rødt og grønt stof, lynlås, smeltbar væv, jordbærmønster, bronzemaling, pensel og maskebånd.Blackwalnutstitch tilbyder dig alle de nødvendige detaljer for at sikre et vellykket projekt.

En guldknap kan virkelig ændre tingene, hvilket gør dem mere glamourøse og stilfulde, så hvis du vil indarbejde denne idé i dit DIY pude design, så skal du tjekke Abeautifulmess for en vis inspiration. For at skabe dette design skal du have guldfolie, klæbemiddel, pensel, pergamentpapir, almindeligt hvidt bomuldsstof, saks, en strygejern og pudeindsats.

Tilsæt et nyt indtryk til indretningen med en pude inspireret af naturen. Designet på ideas.stitchcraftcreate er perfekt til det. For at lave en sådan sød og smuk pude skal du bruge grønt og hvidt stof, batting, muslin, skabeloner til design og saks. Dette projekt er lidt mere kompliceret end andre, men stadig sjovt og interessant.

Pom-poms er søde og også meget nemme at bruge, hvis du for eksempel vil dekorere en pudebetræk med dem. Dybest set kan du bare lægge en limp på hver enkelt og derefter holde dem på puden. Men først skal du lægge alle pom-poms, så du kan være sikker på at du kan lide mønsteret. Du kan tegne et lille mærke, hvor du vil have hver pom-pom placeret.

Du kan også bruge pom-poms på en mere udførlig måde. For eksempel arrangere dem i form af et hjerte. For at lave en pude, der ligner den på søm og skær, skal du have hvidt stof, rødt garn, rød stofmaling, pensel, saks, tråd, fyldstof, stoflim og en pom-pom maker. Når du har lavet pudebetræk, skal du trække et hjerte på forsiden og male det rødt. Lim derefter røde pom-poms på den, indtil du helt dækker hjertet.

Der er også mange søde ideer, du kan prøve, hvis du vil lave festlige puder til jul. Se for eksempel de dejlige julepuder på snugglebuguniversity. Man ligner en fluffy Santa Claus og den anden har et dejligt gran på det. De laver en vidunderlig duo, og de er også nemme at lave.

Hvis du foretrækker noget enklere, så tjek den hæklede træpude på shesgotthenotion. Til dette projekt har du brug for grønt garn, en hækling, en syål og en tråd og en hvid pudebetræk. Følg trin for trin instruktioner for at gøre det søde træ og sy derefter på puden.

De no-sy feriepuder featured på thewonderfulforest er også ret enkle og også nemme at lave. De kræver noget stof, filt, sakse, limpistol, fyld og mønstre. Skær filt bogstaver og læg dem på stoffet efter at du har klippet det i størrelse. Når du er tilfreds med proportionerne og placeringen, lim bogstaverne til stoffet. Sy derefter bagstykket på og tilsæt fyldet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar