Colorful Hotel i Ukraine Salutes Dynamic City Life

Polsk designstudio EC-5 Arkitekter, der specialiserer sig i gæstfrihed arkitektur og interiør, designet Ibis Styles Lviv Center, et farverigt hotel i byen Lviv, Ukraine.

Det nye hotel tilføjer et nyt udseende til byen, der ofte er forbundet med monumenter og historiske bygninger. Et moderne tag på nålespidsmotivet bruges til tapeter, tæpper og mønsteret af badeværelsesfliserne.

"At skabe begrebet Ibis Styles Lviv interiør var en meget interessant oplevelse for hele vores team," sagde Luiza Jodłowska, førende arkitekt for EC-5. "Lviv er en magisk by, hvor tradition er blandet med modernitet. Denne unikke blanding af, hvad der er nyt med det gamle, såvel som byens atmosfære og hverdagsliv, blev vores inspiration. "

På hver af hotellets otte etager kan gæsterne finde designelementer inspireret af moderne byliv, herunder cykler, sporvognbaner, old-school-bænke og gadelamper.

Levende farver mod en lys baggrund, træelementer kombineret med moderne belysning, uregelmæssigt formede modtagelsesbænke og originale møbler tilføjer en energisk berøring til dette hotel i Ukraine. [Billeder og oplysninger fra EC-5 Architects]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar