Et oasehus med en smuk indretning

Siddende i Valdecañas Caceres, i en sump-lignende område, dette hus indfanger hele skønheden i de omkringliggende landskab. Det er en meget dejlig privat tilbagetog med et meget stilfuldt interiør. Da landskabet og de omkringliggende udendørsområder var så smukke, besluttede ejerne for at skabe en stærk forbindelse mellem indendørs og udendørs rum. Til dette tilføjede de farve og tekstur til deres hjem og gjorde det til en oase.

Inde er der mange smukke detaljer. De farverige puder har forskellige prints og farvekombinationer, og de er en enkel og meget effektiv måde at skabe en afslappet og afslappet atmosfære. Huset tilhører en familie med 3 børn. Så snart de fandt dette sted vidste de, at det var et perfekt familiehus for dem. Placeringen er vidunderlig, meget stille og omgivet af smukt landskab. Swampen ligger tæt ved er et meget flot element.

MoreINSPIRATION
  • Smukke London interiør design hus
  • Farverige og dynamiske strandhus indretning
  • Smukt turkis interiør design

De besluttede at give huset et dynamisk udseende. De tilpassede den indvendige indretning og de tilføjede masser af farver. Selvfølgelig, da de først købte huset, var det ikke helt perfekt. De måtte foretage nogle ændringer, der omfattede at imødekomme bestemte områder til familiens behov, omdanne et værelse til en undersøgelse og udvide ejendommen ved at skabe nye værelser og lagerfaciliteter. De har også en meget smuk have designet af Jesus Ibanez og en veranda til at beundre det fra. {Fundet på micasarevista}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar