Farverige John Adlers New York Flat

Hvis du kan lide stil, god smag og værdsætte en god sans for humor, vil du helt sikkert lide John Adlers lejlighed, som ligger i New York. Når du ser hele billedet af det, føler du behovet for at tage din tid og analysere detaljerne, da de er nøgleelementerne i dette hus. Det første der tiltrækker dit syn er farve; Kombinationen af ​​midten af ​​århundredet, popkunst og den luksuriøse stil vil udgøre de elementer, der giver den sans for humor så nødvendig for en kunstner, til en designer.

Udover kombinationen af ​​farver og alle slags kunstgenstande er der en permanent følelse af en fuldstændig disciplin, hver lille ting bliver placeret i sit veletablerede sted: bøgerne på hylderne, malerierne på væggene eller borde og overalt omkring ; også møblerne i huset, indretningselementerne, alt er på en hvid baggrund, der giver en elegant luft til hele området.

MoreINSPIRATION
  • Det historiske Sarkozy Carriage House i New York
  • Det farverige hus modedesigneren Minnie Mortimers
  • Elegant tre-værelses lejlighed i London

For almindelige mennesker, kan dette hus virke excentrisk, men samtidig underholdende, bordtennis er et passende eksempel på at bruge din fritid på en behagelig måde. Hvert værelse har en bestemt note, afgørende, og det giver en slags originalitet, der afslører ejerens stil med at designe ting på sin egen måde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar