Farverig MDF bookend

En bogreol, medmindre den har et virkelig skævt design, vil altid se lidt ædru og stramt ud. En måde at ændre på er at bruge bookends, der skiller sig ud med deres farve, form eller design. Denne er for eksempel både enkel og iøjnefaldende. Det er en bookend, der også tjener som en interessant dekoration til din bogreol, hylde mv. Bookend skiller sig ud med sin livlige farve.

Den har en fed gul skygge, der ville give et interessant brændpunkt. Men farven er ikke dette produkts eneste iøjnefaldende funktion. Bogføreren er også original på grund af dens design. Det indeholder stenciled typografi, der staver "slutningen". Det er et meget inspireret valg af ord, i betragtning af den vigtigste funktion, som bookeren skal opfylde. Dette, i kombination med den levende farve, gør det overraskende usædvanligt. Så selv om det har et simpelt design, er det de små detaljer og valget af farve, der gør det unikt.

MoreINSPIRATION
  • Farverig 2B bogreol af Mob
  • Wall Mount Treku Bogreol
  • En anden slags moderne bogreol

Den stenciled typografi er laserskæret. Bogføreren er lavet af MDF, og den giver den vægt, der er nødvendig for at opfylde sin funktion. Med hensyn til dimensionerne måler den 8,5 "Wx2,5" Dx6 "H. Den har en pollen gul finish, og det ville se smukt ud i de fleste moderne decors. Den kan bruges i bogreoler, på hylder eller andre steder, hvor du holder dine bøger. Hvor end bøgerne er, det er hvor det skal være lige så godt. Tilgængelig for 12 euro.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar