Farverig børnehave indretning med en kunstnerisk touch

Dette børnehave er iøjnefaldende, fordi det er i modsætning til de fleste lignende værelser. Normalt er planteskoler dekoreret med pastelfarver og alle slags kliché tilbehør. I dette tilfælde er væggene malt grå, en usædvanlig farve til ethvert rum i huset. Væggene var udgangspunktet. Forældrene ønskede at tænke ud af kassen og skabe en original indretning, som også ville matche resten af ​​huset.

Da børnehaven faktisk ikke er så stor, vælger grå som hovedfarve til væggene et dristigt valg. Selv om det er en stærk og mørk farve, er rummet luftigt og lyst. Resten af ​​indretningen har lettere farver. For eksempel er gardinerne hvide og det er også barneseng. Alt er enkelt og funktionelt. For at tilføje noget mønster blev der brugt et sort-hvidt tæppe, der supplerer smukt indretningen. Væggene er dekoreret med fotorammer og alle slags personlige elementer.

MoreINSPIRATION
  • Sådan dekorere en børnehave soveværelse
  • Farverige Tintin-inspirerede børnehave
  • Lauren og Mirandas farverige børnehave

Forældrene er musikere, og de ønskede også at indarbejde det i designet. Der er en minigitarr, der hænger på væggen ved vinduet. Detaljer og tilbehør i dette værelse er eklektiske. De er genstande fra venner, familier og nogle af dem tilhørte forældrene. Men selvom de hver for sig er individuelle ting, der ikke har noget til fælles, passer de sammen som stykker af et puslespil. {Found on apartmenttherapy}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar