Farverige kontorstol makeover

Selv om kontoret er et rum, hvor arbejdet udføres, er der ikke meget plads til unødvendige detaljer, det betyder ikke, at du ikke kan tilføje en lille stil til indretningen. Et kontor består primært af et skrivebord og en stol. Skrivebordet kan tilpasses med dit valg af farve, og der er ikke meget du kan gøre med resten. Stolen, derimod, kan genfoldes og omdannes til et farverigt kontaktpunkt for rummet.

Dette plejede at være en simpel kontorsstol fra midten af ​​århundredet. Det har et almindeligt og ret kedeligt design, med brun polstring og et generelt trist udseende. Det var indtil dens ejer besluttede at give det en makeover. Den engang gamle og triste stol blev et farverigt og sjovt møbel. Stolen havde en metalbase, der ikke behøvede at blive tilpasset og dermed forblev som sådan. Armene behøvede dog at slibes og lakeret. De blev bragt tilbage til livet, og de laver nu en smuk detalje.

MoreINSPIRATION
  • Chic og farverig Skrivebordsstol Makeovers til DIY Lovers
  • Eames Executive Office Chair AKA Time-Life stol
  • Den farverige Liljevalch Easy stol og sofa

Den sværeste del reupholstering sædet. Det plejede at være dækket af brunt stof. Det var ikke et grimt udseende, men det virker gammelt og lidt almindeligt. Derfor blev stoffet udskiftet med noget lidt mere farverigt. Det nye stof har en blå baggrund med gule blomster. Det er et simpelt og smukt mønster, og det går også fint med det klassiske design af stolen. {Fundet på designsponge}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar