Farverig skandinavisk lejlighed perfekt designet til et ungt par

Dette er den perfekte lejlighed til unge par. Lejligheden kombinerer retroelementer med moderne, denne blanding er så godt udført, at du har lyst til at være i et Beatles-klip. Denne "kun" 90 kvadratmeter store lejlighed indeholder rigtig køligt udvalg af klassiske 50'er og 60'er møbler. Lejligheden er et skandinavisk og midten af ​​århundredes moderne design med flerfarvede effekter. De drømmende regnbuefarver som gul, orange og blå varme stedet op.

Stedet giver en kreativ følelse, du kan starte kreativ skrivning og maleri i din lille Picasso verden. Rummet selv er fint alene med de store brede dobbelte døre og det smukke trægulv. Lysekronerne, der kommer ned fra loftet, giver en kunstnerisk smag fra en anden planet, der bringer lys fra, hvad der ligner UFO's.

MoreINSPIRATION
  • Forfriskende bolig designet til et par og deres 3 unge børn
  • Et hus designet til et ungt par med japanske egenskaber
  • En Touch Of Modern Flair I En Skandinavisk Lejlighed

At eje en veldesignet farverig lejlighed giver mange fordele: fra en visuelt attraktiv ting til en følsom og personlig livsstil, der er forbundet med indbyggernes dybeste behov og ønsker. Denne store plads er et eksempel på, hvor stor opdeling og levende lyse rum der er prydet med farver og mønstre, kan forvandle et kedeligt rum til en ungdommelig elegant loft.

Den skandinaviske lejlighed er perfekt til en ung familie, hvor dine børn vil vokse i en farvefyldt verden. Bedste design jeg nogensinde har set! Det giver et skænk af glæde for verden. {Fundet på designattractor}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar