Farverige og ungdommelige baggardiner

Det er sommertid og det betyder, at vi alle bruger lidt mere tid udenfor! Og det betyder også, vores terrasser og verandaer skal være i topform for underholdende, afslappende og nydelse. Det er årstidens farve og livsstil, så hvorfor ikke klæde vores udendørsområder inden for denne disposition? Tjek nogle af vores yndlings farverige og ungdommelige baggardiner, der pakker et stykke stil!

1. Kvindelig og fri.

Denne gårdhave har alle arbejdet i sommerophold. Vi elsker hvor feminin og fri design og farver er. Vi elsker den savnede matchede effekt, og vi elsker mønstrene der skaber kunst til udendørs.

2. Præcis og eklektisk.

Ikke som frigivelse som det første design, men stadig så interessant, er det eklektiske valg bag dette patio design super sjovt og kreativt. Præcisionen bag hver placemet af hvert stykke indretning er tydelig og værdsat.

3. Grøn & Levende.

Nogle gange er alt hvad du behøver, en god skygge af grøn til at føle sig godt! Denne nemme gårdhave har den rigtige form for sommerfølsomhed og gør det til det perfekte sted at slappe af og nyde selskabet.

4. Naturligt og hyggeligt.

Denne patio design kan ikke være den mest farverige, men tilsætningen af ​​tæppet gør det til et meget mere levende område, mens det stadig er meget hyggeligt og indbydende. Og vi elsker alt det grønne omkring stedet!

5. Nautical & Preppy.

MoreINSPIRATION
  • 15 romantiske og drømmende terrasser i Grækenland
  • 5 smukke tagterrasser
  • Porches and Patios Klædt til jul: Idéer og inspiration

Denne livlige gårdhave har en smule beachy infusion og preppy appel. Med de enkle mønstre og pop af nautisk inspiration er dette rum designet til en familie eller venner med et chicer-drev.

6. Alive & Fresh.

Tilsætningen af ​​friske blomster vil altid gøre en plads bedre, mere fashionabel og mere indbydende. Denne veranda har alt, hvad det behøver for at blive et stilfuldt sommersted.

7. Åbn og nemt.

Ikke alene elsker vi åbenheden i dette patio design, men vi elsker et udvalg af sjove stole og design. Den sætter sig i sollyset på en virkelig speciel måde, tror du ikke?

8. Sjov og ung.

Siddepladser her er helt magisk. Farverne, personligheden og robustheden af ​​stykket gør det til et specielt design alene, uden hjælp af accenter.

9. Små og hyggelige.

Selv for de mindste terrasser kan farver skabe. Selvom denne gårdhave er mere som en krog, er tilføjelsen af ​​levende og ungdommelige møbler det et meget mere specielt sted at nyde.

10. Whimsical & Romantic.

Vi elsker tilsætningen af ​​stof her. Hvis du har gæster over, tag noget stof til at hænge rundt for at skabe en mere hyggelig, romantisk essens. Tilføj nogle farver og voila .. det er langt mere interessant end en traditionel indstilling.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar