Farve og personlighed: Webshake Office i Bukarest af Archinteriors

Monica Corduneanu fra Archinteriors sendte os billeder af Webshake-kontoret, et projekt, som hun for nylig gennemførte. Ifølge designeren "var ideen at udvikle et unikt og personlig rum. Samtidig ønskede kunderne et sjovt og farverigt interiør. Derfor valgte jeg at bruge to stærke farver, turkis og gul, med små accenter af rødt. De gule pletter på væggene repræsenterer firmaets logo, som også er indgraveret på skriveborde.

Rummet er opdelt i tre værelser, en for de to unge, der har selskabet, en for medarbejderne og en for rekreation. For det første værelse designede jeg to meget sjove skriveborde, lavet af træplanker, dækket af glas. For at give mere personlighed til disse møbler, mellem de to lag brugte jeg gamle optegnelser til at skabe et unikt udseende. Hylderne på væggene er lavet af samme type træplanker som bordene.

Det andet værelse ligner den første, jeg brugte de samme farver og de samme vægdekorationer. På væggene i disse første værelser skabte jeg interessante former af paprør, som jeg synes er en sjov måde at give personlighed til et rum, og når lyset kommer gennem vinduerne, skaber det nogle meget dynamiske nuancer på væggene. I fritidshuset ønskede jeg at skabe et møbel med et specielt design, så jeg kombinerede et bordfodbold med et bord lavet af de samme træplanker, der blev brugt i de øvrige værelser. Elementer som paprørene, optegnelser, træplanker med et groft udseende og mange andre er de forskellige redskaber, jeg plejede at skabe et sjovt og levende rum. "[Billeder og oplysninger leveret via e-mail af Monica Corduneanu]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar