Rom Apartment blander stilfuldt rustikke og moderne funktioner

To stilarter, der er helt forskellige, kan undertiden supplere hinanden på overraskende måder. Et eksempel er kombinationen mellem rustikke og moderne elementer, som ofte bruges i indretning, når man forsøger at skabe et varmt, indbydende og hyggeligt miljø. Via Sistina Apartment har denne præcise kombination af stilarter.

Lejligheden er beliggende i Rom, Italien og blev designet af Serene Romano og afsluttet i 2015. Hele indretningen er meget behagelig og indbydende. Den valgte farvepalette indeholder neutrale nuancer hovedsagelig baseret på jordiske toner.

Derudover tilbyder de materialer og overflader, der anvendes overalt, værelserne en masse karakter, samtidig med at der opretholdes en smuk forbindelse mellem stilarterne. Den mest bemærkelsesværdige egenskab er den række af stenvægge, som stort set definerer hvert af værelserne i lejligheden. I stuen spiller dette element en afgørende rolle.

Disse accentvægge suppleres af enkle hvide portioner og af synlige træbjælker med en mørk pletfinish. Trægulvet fuldender udseendet, der er forbindelsen mellem det moderne og det rustikke. Hvad er interessant er, at dette værelse er ret minimalistisk, med små møbler med mainstream designs. Men bortset fra det er der også et par accentelementer, der tilføjer et lille industrielt twist til indretningen, elementer som vedhængslampen over siddeområdet eller metal- og glasbordet.

En fløjlbetrukket stol tilføjer en klar farvefarve til rummet, samtidig med at man gør opmærksom på tv-væggen og de omhyggeligt positionerede sconces designet til at skabe en behagelig stemning.

Køkkenet og spisepladsen deler det samme rum. Det er et rummeligt, men ikke særlig stort værelse. Hvidblanke frysere tilbyder masser af opbevaring og skjul de store apparater. Træ og sten er fortsat en afgrænsende accentfunktion for rummet.

MoreINSPIRATION
  • Hyggeligt Studiolejlighed Blander Gammelt Og Nyt
  • En pænt afbalanceret lejlighed, hvor moderne og traditionelle funktioner arbejder sammen
  • En forretningsmands lejlighed ved grænsen mellem moderne og rustikke

Et simpelt bord, der er udstyret med klassiske hvide stole, fylder midten af ​​rummet og to lavhængende vedhængslampe fremhæver det ovenfra. Bordet er faktisk en udvidelse til en lille køkkenø med indbygget opbevaring.

En fredelig og afslappende atmosfære definerer soveværelset. Den jordiske farvepalette baseret hovedsagelig på hvid med beige og brune accenter suppleres af en dejlig lyseblå stol placeret i et af hjørnerne. Manglen på vinduesbehandlinger tillader lyset at komme ind i lokalet, samtidig med at man udsætter soveværelset for omverdenen.

Hovedgavvæggen har et unikt design med en blanding af mønstre oprettet ved hjælp af forskellige typer sten, som sammen skaber en iøjnefaldende funktion. Accent belysning tænder rummet jævnt.

Det andet soveværelse deler meget lignende egenskaber. Et interessant element her er kommode, der fordobles som et skrivebord, når det er nødvendigt. Døren er også iøjnefaldende, med udskårne detaljer og et rustikt udseende.

Lejligheden har to badeværelser. Den ene er en en-suite med et brusebad og en gråbaseret kromatisk palæ. Tilbehør som en træstige, der fordobles som et håndklædebøjle eller en skulpturel spejlramme, tilbyder dette værelsekarakter. Den vægmonterede forfængelighed gør det muligt at føle sig mere rummelige, mens det tilfældige fliser mønster på væggene bryder indretningens monotoni.

Det andet badeværelse kombinerer mønstrede fliser med sten, hvide vægge og moderne detaljer. Et stort spejl skaber rummelighed i rummet, hvilket understreges af tilstedeværelsen af ​​en slank vægmonteret forfængelighed.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar