Komfortabelt Pouf Slumber Design af Aleksandra Gaca

Jeg elskede altid en funky siddende, og hvis det er meget behageligt, elsker jeg det endnu mere. Hvis du tænker som mig og deler de samme tanker og smag, tror jeg, at du ikke kan modstå charmen af ​​disse komfortable puffer og plaider designet af Aleksandra Gaca.They er lavet omhyggeligt af et elastisk stof og der er til rådighed i tre dimensioner.

Deres former er meget fleksible, og de omfavner dig ved at tage form af din krop, når du sidder på dem. Efter det når du står op, springer de øjeblikkeligt tilbage i den oprindelige form. Det stof, som disse obhect er lavet til, føles en smule fløjlsagtige og bløde sandsynligvis fordi de er lavet hovedsageligt fra Kid Mohair.

MoreINSPIRATION
  • Snap Pouf i læder og stof fra Porada
  • Den bløde og moderne Stone pouf
  • Komfortabel og farverig sofa designet af Josef Frank

Bortset fra den komfortable del kan disse genstande være et rigtig godt dekorativt element. Langt dette er den perfekte måde at komplimentere en rigtig smuk gulvtæppe og ungdommelig indretning. Udsigelig i 12 bløde naturlige og moderigtige farver, vil de matche noget.

Indstillingen kan afvige fra en indendørs veranda, hvor du kan sidde og beundre udsigten eller en hyggelig stue med store komfortable sofaer en blød pude eller de kan bruges til at give et stænk af farve ind i et hvidt værelse med bløde hvide tæpper. Uanset hvad Formålet med og placeringen af ​​disse er velegnet til flere ting, som du måske oprindeligt tror. Dekoreringen drejer sig om fantasi. Tag dig fri til at eksperimentere og oprette dit sted ved hjælp af dine egne ideer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar