Den tegneserie inspirerede Shazam sofabord

Vi har set sofabord inspireret af balleriner, fotoalbum, biler og alle slags elementer. Nu kan vi tilføje et mere inspirerende design takket være Shazam bordet. Det er faktisk et ret simpelt møbel er udtryk for overordnet design og koncept. Alligevel har den et usædvanligt udseende og et temaudseende. Shazam sofabord er et komisk-bog-inspireret møbel og det har et design, der er både geeky og fremtrædende.

Shazam sofabord er en anden slags bord, den type der let kan blive et fokuspunkt i enhver stue. Med et design som dette er det let for det at tiltrække alles opmærksomhed. Det er ikke fordi det har et meget komplekst design eller et farverigt udseende, men på grund af hele ideen og konceptet, som det transmitterer. Det er et møbel, der får dig til at tænke på de gode gamle tider, når du plejede at sidde i dit træhus, der læser tegneserier. Det tager dig tilbage i tiden, og det kan også være en meget sjov tilføjelse til ethvert hjem.

MoreINSPIRATION
  • Railway Sleeper Inspireret Light Beam Coffee Table
  • Sort og hvid Contemporary Coffee Table
  • Classic Parsons Coffee Table

Bordet blev designet af EViL ED og Dan Robotic of Evil Robot Designs. Den er fremstillet af solid amerikansk valnød og har en lysglansoliefinish. Det sidder på farvede sorte egetræsfødder og har et overordnet design, der gør det velegnet til moderne og moderne interiør.

Ikke kun at det har et meget interessant udseende, men det er også et ret praktisk og funktionelt møbel. Da det er hult på indersiden, kan bordet også bruges til opbevaring til ting som blade og andre små ting. Desuden lader tabellen lys komme igennem og skaber derfor meget smukke skyggeeffekter, der øger skønheden. Denne geniale møbel måler 100 cm L x 40 cm W, og det er nemt at matche alle moderne møbler. {Fundet på fresh}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar