Kompakt Atenas 038 Hus i Brasilien

Atenas 038 er et imponerende hjem med et kompakt men imponerende design. Huset ligger i Goiânia, hovedstaden og også den største by Goiás i Brasilien. Opførelsen af ​​boligen blev afsluttet i 2007. Atenas 038 er en stor bygning, der dækker et areal på 4.850 kvadratmeter. Det var et projekt udviklet af Dayala + Rafael Arquitetura.

Husets facade er delvist overdækket med glas, men alligevel er den ikke gennemsigtig. Ejerne kan drage fordel af det samlede privatliv, hvis de har brug for, men de kan også lade det naturlige lys komme ind i hele huset og dermed skabe en meget lys og afslappet atmosfære. Atenas 038 er en moderne bolig, et aspekt, der er synligt både inde og ude. Det er en rektangulær struktur med en stor indgang og kontrasterende mængder. En del af huset ser ud til at have meget stort vindue, der giver panoramaudsigt over det omkringliggende område, mens andre har meget små vinduer, lige nok til at lade nogle lyse ind.

MoreINSPIRATION
  • Sofistikeret og Modstander Alphaville House i Brasilien
  • Ultra moderne FB hus i Brasilien
  • Moderne, men alligevel elegant hus i Brasilien

Ejendommen virker ret stiv i starten, men atmosfæren bliver mere og mere afslappet som du går videre. Til bagsiden af ​​huset er der en stor swimmingpool med afslappende udendørs loungeområder og noget frisk vegetation til kontrast. Dette er en typisk bystruktur. Det indre af boligen er elegant og simpelt. Det er faktisk et billede, der ligner meget af den ydre facade. Den levende og spiseplads har et træloft, der tilføjer tekstur og varme til rummet, mens møblerne er enkle, moderne og elegante.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar