Kompakt Bachelor Pad Fanger alle de rigtige detaljer i et eklektisk design

Det elegante og elegante interiør, du er ved at blive fascineret af, var M2 Projects arbejde for en kompakt lejlighed i Moskva, Rusland. Lejligheden er en bachelor pad i modsætning til noget du har set hidtil.

Farvepaletten er centreret omkring grå som den vigtigste skygge og en, der kan forventes i et rum med en maskulin stemning. Den neutrale palette giver imidlertid ikke lejligheden et kedeligt og upersonligt udseende. Tværtimod var det brugt til at bringe indretningen til liv på en subtil og elegant måde.

I stuen passer et lille skrivebord perfekt i hjørnet. Det har en lille smule rustik charme. De vægmonterede cubbies er organiseret i et simpelt geometrisk design, og en usynlig bogreol er kun det element, som hjørnet måtte se ekstra specielt ud.

Den klassiske stol med retro enkelhed er det perfekte stykke til at supplere skrivebordet.

På den anden side af den grå sofa skjuler store skydedøre opbevaringsområdet og tilføjer moderne elegance til hele rummet.

TV'et er monteret på væggen, og den indbyggede hylde er perfekt til visning af legende dekorationer og tilbehør. Den brede vægmonterede cubby giver tilstrækkelig plads til alt medieudstyr og opretholder et åbent og rummeligt udseende.

MoreINSPIRATION
  • 1-værelses lejlighed bevaret rummelig af skandinavisk design
  • Kunstnerisk renovering af en eklektisk lejlighed i Singapore
  • Bachelor Pad med moderne indretning med accent detaljer fra 60'erne

Bag TV'et kan du se malet mursten, det samme som den på indgangshallen. Det står i kontrast til glat grå mur skabe en iøjnefaldende effekt.

Lejligheden har en åben grundplan. Køkkenet er gemt i hjørnet og er ret lille. Den hvide subway flise backsplash var meningen at forbinde på et eller andet niveau med murstenene vi har bemærket tidligere.

EN lille spiseplads med et rundt bord og to retrostole (Baxton Studio Pascal), der passer til skrivebordet, er de perfekte elementer, der passer ind i mellemrummet mellem opholdsstue og køkken. De udgør et lille overgangsområde og adskiller også de to rum.

Og da køkkenet er lille, kan du forvente, at badeværelset også er lille. Der er nok plads til et badekar her, men hjørnebruser med glasdøre passer perfekt ind der. Træhyllerne tilføjer en lille smule rustik charme til rummet.

Og så er der også balkonen. Det er lille, men perfekt til et lille bord og en stol. De to har matchende designs og farver, og stilen supplerer de hvide mursten lige til højre.

Som vi lovede, er denne bachelor-pude helt unik. Den har en synlig maskulinitet, men samtidig har den alle de rigtige små detaljer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar