Kompakt Have Design Projekt Under Australiens Sol: Esplanade Øst

Siden sommeren har slået sig ind, søger vi alle at bruge mindre tid indendørs og nyde solskin og frisk luft. Men hvad gør du, hvis din have er tæt på at miste sin signatur "plads til komfort" berømmelse? Så er det tid til en inspirerende make-over! Esplanade East Garden Design-projektet bragt sammen Signatur Landskaber og COS Design for oprettelsen af ​​et kompakt, moderne og attraktivt baghave. Beliggende i hjertet af Port Melbourne, tilbyder denne "entertainers getaway" ejere muligheden for at nyde deres stykke af himlen i fuldstændig privatliv.

Blomstrer ind i en fantastisk funktionel have, designelementer og omhyggeligt anbragte lys smelter ind i det kompakte udendørs rum med moderne glamour. Her er hvad landskabsarkitekterne havde at sige om deres færdige projekt: "Maksimering af rummet, mens du stadig leverer et yderst funktionelt udendørs rum, var målet i denne kompakte gårdhave. Denne gård har en overflod af opholdsstue, privatlivets skærmbilleder, funktionelle vægge, grillplads og en indbygget sol lounge. Med velplanlagt havebelysning kan denne gårdsplads nydes både som et underholdende område eller som en visuel funktion inde fra huset i de køligere måneder. "

Før og efter billede ser næsten latterligt ud - hvem ville have troet, at en trangt, kedelig og forsømt baggård kan blive naboens misundelsesfokus?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar