Compact Home Prototype skjuler de fleste af sine grundlæggende funktioner

Rummet er blevet et privilegium i bycentrene, og det bliver stadig vanskeligere at finde et rummeligt hjem eller en ledig plads på en god placering. Derfor er vi nødt til at være mere effektive i, hvordan vi bruger rummet. Dette er konceptet bag Yo! Home, en skabelse af designer Simon Woodroffe, hvis fascination for hvordan folk kan bruge plads mere effektivt inspirerede ham til at skabe nogle virkelig spændende projekter.

Yo! Home er et prototype design til et kompakt opholdsrum, der kun måler 800 kvadratmeter. For at få mest muligt ud af rummet har det primære opholdsområde været et multifunktionelt rum. Det kan tjene som et komfortabelt opholdsområde, et soveområde, et køkken og en spiseplads. Men ikke alle disse funktioner kan bruges samtidig.

For at opnå et sådant modulært og fleksibelt design måtte virksomheden være kreativ. Deres løsning var enkel: at bruge mange skjulte funktioner.

Ved at bruge skjulte falske gulv- og loftsystemer formåede formgiveren at passe en lang række funktioner og elementer i et meget lille rum. Sengen er en af ​​de mest imponerende elementer. Det falder fra loftet over siddeområdet ved hjælp af en lille motor, der gør det muligt at bevæge sig problemfrit og omkostningseffektivt.

Sengen kan også flyttes manuelt i tilfælde af strømafbrydelse, og det gør designet sikkert og praktisk uanset omstændighederne.

En anden interessant funktion er spisebordet, der har et japansk inspireret design og forbliver gemt i gulvet. Det kan hæves med et tryk på en knap og sæderne løftes manuelt. Når det ikke er nødvendigt, forsvinder hele sættet ind i gulvet, så rummet kan bruges til noget andet.

MoreINSPIRATION
  • Lille, men lyse øverste etage med elegante designfunktioner
  • Kompakt lejlighed med foldede vægge og tonsvis af skjult opbevaring [Video]
  • Australian Home Features En Moderne Æstetik Med Edwardian Roots

Det falske gulv gemmer også nogle lagerrum. Dette eliminerer behovet for ekstra store møbler og væggenheder, og det maksimerede også husets lagerkapacitet. Alle disse skjulte funktioner er næsten unnoticeable, når de ikke er i brug.

Køkkenet passer ind i lommeplacering sammen med vaskemaskine, komfur, vask og masser af opbevaring. Det kan også forsvinde, når det ikke er i brug. Skydedøre skjuler dette område af hjemmet, så boligarealet bliver mere elegant og raffineret.

Disse er blot de vigtigste definerende elementer. Der er også andre mindre detaljer, der gør dette koncept attraktivt og interessant, såsom fjernsynet, der falder fra loftet, bugten, de enkle men meget stilfulde og sofistikerede møbler og det lille, men indbydende, grå badeværelse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar