Kompakt hjem i Spanien med en hængende omvendt gulvplan

Beliggende i den gamle bydel Blanes, Girona, Spanien, absorberer dette kompakte hjemmets design din opmærksomhed med en ophidsende farvekontrast og slanke, moderne designlinjer. Arkitekter af Jordi Queralt samarbejdede med La Boqueria for at opføre denne iøjnefaldende struktur under den spanske sol. Denne nysgerrige struktur er faktisk et hyggeligt hjem kendt somHouse Ca's Bouer.

Funktionelt og udviser et uformelt design, blev gulvplanen særskilt adskilt i sociale og private områder. Dette kompakte hjems stueetage beskytter garagen, et lille arbejdsområde og opbevaringsplads, og det giver en direkte forbindelse til gaden. Med soveværelset på anden sal viser det kompakte hjem det intelligente design, der er kombineret med en indvendig trappe samt et udvendigt.

Op på det tredje og fjerde niveau samler det sociale område udsigt til omgivelserne (ellers ikke muligt at opnå), mens der oversvømmes dette daglige anvendte rum med naturligt lys. Denne inverterede gulvplan hjælper boligtilbudet med de bedste livsstilsmuligheder, det kan for familien, der beboer dette kompakte hjem. Tjek disse 10 ting, jeg ønsker, at min ejendomsmægler ville have fortalt mig ikke at blive narret, når jeg køber et nyt hjem.

Arkitekter siger, at de forestillede sig hjemmeens kompakte størrelse ved at bruge et lodret design: "For at vokse op i højden byggede vi en stålstruktur, der gennembrydede de eksisterende plader for ikke at beskadige den eksisterende struktur og materialisere de nye plader med keramiske fyldstofblokke og konkrete præfabrikerede bjælker. På grund af områdets dimensioner (6.45m x 18m); at organisere den generelle fordeling, vi har grupperet servicelokalerne og den lodrette strøm af den fælles væg, hvilket giver fri plads i facaden. Soveværelse arrangement er defineret af den indre rytme af loftet (bjælker og keramiske fyldstof blokke). Det fælles rum er defineret af tre plader, et enkelt åbent rum, der søger et visuelt forhold i højden med ydersiden og de forskellige områder af huset. Alle kommer sammen gennem skorstenen, hovedelementet centreret i rummet.”

Fotografier af Eugeni Pons og Núria Ginès viser, hvordan strukturen var designet til ikke blot at fungere, men også opmærksomhedsfrit. Fra den hvide facade, der afbrydes af Corten-stålplader og går længere indad, finder vi et inspirerende hjemmedesign, der bruger det til at genoprette og opgradere mulighederne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar