Skulpturelle hus består af tre bokslignende mængder

Betonbokshuset er en af ​​de bygninger, der ser beskeden ud, når de ses fra gaden, men viser sig at være rigtig imponerende, når man får se det i sin helhed. Det er et hus i Houston, Texas og afsluttet i 2015 af Robertson Design. Den har en samlet overflade på omkring 270 kvadratmeter (2900 kvadratmeter). Strukturelt består bygningen af ​​tre hovedelementer. Den ene er en konkret kasse, den ene er en trækasse og den anden er en lav betonvæg, der er beregnet til at omslutte gården.

Arkitekterne blev styret af ønsket om at bruge rene materialer og for at give huset en stærk skulpturel tilstedeværelse, og dermed den måde, de strukturerede indvendige rum på. De gav også huset en omhyggeligt planlagt indgang, der ligger mellem to overlappende betonvægge. Gå ind gennem gården for at nå fremdøren. en betonvæg skaber en intim og indbydende stemning.

Forsiden af ​​huset, den ene mod gaden, er lukket og praktisk taget har ingen vinduer. Dette sikrer maksimal privatliv inde i huset, blokering af uønskede visninger og distraktioner. Det betyder selvfølgelig ikke, at de indre rum er mørke og dyster. De er faktisk rigtig lyse og luftige. Den bageste facade har store vinduer, der afslører udsigten over gården og haven og forbinder de indvendige rum til naturen på en naturlig og behagelig måde.

MoreINSPIRATION
  • Et Zenhus delt i to separate mængder forbundet med en bro
  • Pre-War House har mursten volumer forbundet med broer og haver
  • PinBall-huset, et moderne boliger med skulpturelle flair

Hovedområdet er det sociale område. Det har temmelig højt til loftet og det er et lyst og åbent rum, der indeholder et behageligt opholdsstue med en hyggelig L-formet sektion, det åbne køkken, som har en lang ø med bænkpladser og spisepladsen, der er placeret foran vinduet væggen at tage i den ekspansive udsigt.

Resten af ​​rummene er virkelig hyggelige og indbydende. For eksempel er der et lille arbejdsområde, som kan adskilles fra resten af ​​grundplanen ved hjælp af skydedøre. Det er som et hjemmekontor, som du nemt kan skjule, når det er nødvendigt. Hovedetagen er stort set et enkelt åbent rum. Gulvniveauet har små forskelle i højden, som hjælper med at afgrænse funktionerne. Det øverste niveau er dekoreret ved hjælp af hvid som hovedfarve, hvilket giver rummene et lyst udseende på trods af manglen på store vinduer i nogle tilfælde.

Vi kan virkelig godt lide alle de brugerdefinerede designelementer som den indbyggede læsekrog, arbejdsområdet, det sociale områdes åbenhed og de detaljerede accentdetaljer, der gør badeværelserne og soveområdet føle sig velkomne på trods af den enkelhed, der definerer hele huset.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar