Moderne betonghus bygget på et budget og med en uregelmæssig form

Som et ungt par drømmer du ofte om at have dit eget hus, men at komme til at designe og bygge det, som du vil, er endnu mere vidunderligt. Selvfølgelig er der det finansielle problem. Men som ejerne af dette smukke nye hus viste sig, kan du bygge dig selv et vidunderligt hus på et budget.

Hall House blev designet af Alpha Architects og er lavet af beton med en uregelmæssig, moderne form. Det var designet til at passe parrets livsstil, så det måtte have et stort volumen, som en hall, egnet til underholdning. Tilpasning af dette rum til projektet, samtidig med at omkostningerne minimeres og alt på dette forvrængede sted bygges, var helt sikkert en udfordring.

Huset blev bygget med en slags udvidelse, der tjener som en garage. Det har kun et tag og en mur, og det strækker sig fra indgangen.

MoreINSPIRATION
  • Smukt bygget uregelmæssigt formet hus
  • Den moderne arkitektur og usædvanlige form af Hill House
  • Moderne Røde Hus ser trendy ud på et lille budget

Når du kommer ind, kommer du til at se det sociale område, som omfatter den nedre del med poolbordet og det øvre område med køkken og spiseplads.

Denne halve etage design er et svar på webstedets usædvanlige form. For at gøre interiørfordelingen og designet føles mindre akavet, har taget også en uregelmæssig form med skarpe vinkler og et geometrisk design.

Lyset kommer ind i dette lavere volumen gennem det store vindue mod køkkenet og spisepladsen. Det er et kompromis, men du bemærker kun manglen på windows, når du faktisk ser denne.

Huset har også et øvre niveau. Du kan få adgang til det via en trappe, og det svæver over underholdningsområdet. Her kan du se hele fordeling af rummene i huset.

Ovenpå er det private volumen. Her kan du finde soveværelset med eget badeværelse. Funktionerne er adskilt af gennemsigtige glasvægge. Lyset kommer ind gennem åbningen under taget og glas blev brugt for at gøre det muligt at lyse op i hele rummet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar