Samtidig Eco-Friendly Container Home i Chile

Infiniski Manifesto House er et smukt projekt fra Infiniski designere James & Mau (Jaime Gaztelu og Mauricio Galeano). Miljøvenlig, fremstillet af genanvendte og genanvendte materialer, ligger denne modulære arkitektoniske skønhed højt i Curacavi, Chile. Indretningen og møblerne blev skabt af Comodo, og forskellige stilarter blev blandet for at opnå et elegant og moderne interiør.

Manifestets yderside er lavet af træpaneler på den ene side og fra genbrugspaller på den anden side. De udvendige paneler beskriver et meget vigtigt træk ved alle Infinski designs: miljøvenlig bæredygtighed. At være lavet af træ, der kommer fra bæredygtige skove, skulle panelen placeres smart, så luften kan cirkulere og afkøle hele huset. De to etager er faktisk fire beholdere monteret oven på hinanden. På bundbunden blev der skabt et stort åbent opholdsstue. Store vinduer og skydedøre hjælper naturligt med at ventilere hjemmet. En dejlig tilføjelse er verandaens foldningsskærm, der giver skygge og komfort i det varme Chile vejr. Det tog kun 90 dage at tage dette fra et tomt terræn til et moderne, samtidigt og økologisk hjem.

På de 160 kvadratmeter hviler meget håb for fremtiden. Farver, teksturer og naturlige materialer kombineret med vedvarende energikilder, der anvendes i flere og flere boliger over hele verden, giver bedre forståelse for omgivelserne. Dette hjem bruger ikke kun vedvarende energi, men det kan konstrueres meget hurtigt, og det koster ikke meget. Disse egenskaber er yderst vigtige i en hurtig verden, hvor ressourcerne falder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar