Moderne tilgang: Minimalistisk Hus med usædvanlig form i Tyskland

Hilsen af ​​Eibe Sönnecken

Architekten Stein Hemmes Wirtz designet + Energihus, en moderne bolig beliggende i Farschweiler, Tyskland, der passer perfekt til det uregelmæssige skrånende land. Den usædvanlige byggelinje og den usædvanlige tagformular er de elementer, der definerer huset. Den moderne tilgang til formgivning og materialer gør det til at skille sig ud. Ydersiden er helt brolagt med lodrette laminerede træpaneler. Dette gør det både, miljøvenligt og indbydende. En træstruktur (eller "indpakket" i træ) er mindre stiv end et betonhus. Ingen lim blev brugt til at definere husets træudvendige. Forureningsfri byggeri blev bygget af økologiske byggematerialer og passer til passivhusstandarden.

Hilsen af ​​Eibe Sönnecken

Bagsiden af ​​huset, hævet over gadeniveau, afslører et gennemsigtigt miljø. De almindelige vægge er blevet erstattet af glaspaneler fra gulv til loft, hvilket gør det muligt for lyset at opvarme interiøret. Et ventilationssystem med varmegenvinding blev medtaget i husets plan. Som en konsekvens er stedet varmt, indbydende og hyggeligt. "Den mest spektakulære udsigt åbner et stort vindue mod nord, hvad var den største udfordring med hensyn til passiv husbygning."

Hilsen af ​​Eibe Sönnecken

Hilsen af ​​Eibe Sönnecken

Hilsen af ​​Eibe Sönnecken

Hilsen af ​​Eibe Sönnecken

Hilsen af ​​Eibe Sönnecken

Hilsen af ​​Eibe Sönnecken

Hilsen af ​​Eibe Sönnecken

Hilsen af ​​Eibe Sönnecken

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar