Moderne Beverly Hills Home med cirkulære motiver

Dennis Gibbens Architects forestillede sig et moderne Beverly Hills hjem som et himmelsk sted under den californiske sol, hvor levende og underholdende går hånd i hånd. Dennis Gibbens Architects, der fuldt ud renoverer den eksisterende struktur og tilbyder beboere muligheden for at leve et velsignet liv her, har arbejdet med dygtige håndværkere til at formidle det eksisterende hjem til en fantastisk cul-de-sac ejendom. Dette elegante residens har en panoramaudsigt på 270 grader af Beverly Hills og Los Angeles og viser en unik blanding af cirkulært design og gennemsigtighed og er kendt som Trousdale Estates Contemporary Home.

Ifølge arkitekterne "På ydersiden blev den forreste facade reorganiseret som en simpel, platonisk gestus i den buede form af en monumental væg. Højden er klædt i ribbet Indiana kalksten paneler. Den grove sten kontrasterer med den glatte trowel malet stucco udvendig af resten af ​​huset. Om natten giver en varm glød fra skjult opbelysning en indbydende velkommen til ejendommen.”

Spredt over 5.600 kvadratmeter, blev dette moderne Beverly Hills hjem genoptaget for at passe til en moderne livsstil og udvise de nuværende ejers moderne fotografering. Det oprindelige hus, en buet arkitektonisk mirakel, blev designet tilbage i 1962. Denne moderne opgradering, der holder cirkelmotiver set igennem, har til formål at skabe et moderne hjem for levende og underholdning.

Som arkitekterne er så poetiske, kan vi kun slappe af og nyde den virtuelle tur: "Bortset fra den forreste gårdhave er hovedparten af ​​det ydre en simpel affære med fejende hvide stukkekurver og en lang slange af glasmur, der afspejler det generøse omfang af udsigterne; huset er noget af en gateway til landskabet (...) Det er så nemt at bare passere gennem det, der skal trækkes udefra - til poolen, haven og bjergene i det fjerne. Med den slags udsigt antager den ene-etages udvendige arkitektur en beskeden position i forhold til den dramatiske indstilling. I modsætning hertil er oplevelsen af ​​den indre arkitektur kompleks i dets rumlige strømning og rigdom af materialer og raffinerede detaljer.”

Sulten for mere fantastisk design? Gå videre til dette White Stucco Modern House i Venedig, Californien af ​​de samme Dennis Gibbens Architects og lad os vide, hvilken du bedst kunne lide.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar