Moderne bygning i hjertet af Vancouver, Canada

Jameson House blev færdiggjort i 2004 af designstudio Foster and Partners. Det er et helt nyt 35-etagers blandet brugstårn i det centrale Vancouver, Canada, og omfatter den første boligudvikling, der skal udfyldes af praksis i Nordamerika. Den smukke bygning har det nyeste udstyr både i tekniske og arkitektoniske designområder, så vi kan bemærke et innovativt mekaniseret parkeringsservice system, hvilket reducerer antallet af parkeringsniveauer. Det lavere niveau af bygningen har flere kontorer og butikker, mens den øvre , privat niveau består af eksklusive lejligheder, hvor ejerne kan nyde at se den smukke horisont fra de store vinduer.

De grå vægge og lyse marmorgulve understreger den elegante indretning, hvor møblerne er sort og hvid, undtagen det store træstykke, der understøtter fjernsynet, nogle hylder med dekorative genstande og en skjult bundskuffe. Som vi allerede har brugt, er der en åbent rum, køkkenet er i samme rum med spisestuen og stuen, fordi det er en skam at dække den slags landskab med vægge og unødvendige gardiner.

MoreINSPIRATION
  • Hus i Galicien af ​​A-cero Arkitekter
  • Moderne BC House i Monterrey
  • Multi-level moderne bolig med maleriske udsigt over Vancouver

Og hvis du nogensinde føler dig romantisk og nostalgisk, er der et klaver til din rådighed. Med din private elevator kan du gå ned ved bygningens indgang, hvor du vil blive overrasket af de smukke vægge og gulve, understreget af alt det lyse. Udenfor er bygningen fremhævet endnu mere af kontrast mellem arvbygningerne rundt og den nye bygning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar