Moderne villa med en klassisk indvendig berøring

Ned i Texas Brian Dillard Architecture designet et sted for en klient med sydfranske franske rødder, så han ønskede at afsløre en del af ejerens arv i et moderne design. Hans påskønnelse for den moderne arkitektur førte til en vidunderlig villa med klassisk design, lyse farver og vidunderlig udendørs levende. Hele husstanden er organiseret omkring en central pool og have.

Hovedhuset og poolhuset har store multi-glidedøre til at skabe en stor, åben blanding plads ved poolen i dejlige vejrperioder. Den franske indflydelse kan ses i de røde stukmængder, flisebelagt og springvand samt i haven. Jeg kan godt lide denne struktur især for dens stærke designelementer. Jeg kan godt lide, hvordan lyse farver og den generelle form af huset blødgøres ved brug af klassiske, varme materialer som hvid eg, terrazzo gulve. De smukke møbler valgt til dette sted sammen med belysningsarmaturerne forstærker ejerens status og rødder.

MoreINSPIRATION
  • Klassisk og moderne indretning
  • Moderne BC House i Monterrey
  • Moderne landsted med to pools og et luksuriøst interiør

Køkkenet er også designet i fed stil, med røde kabinet og rustfrit stål apparater. Trappen, der giver adgang til de øvre niveauer er moderne pr. Definition; metal jernbaner og glas, hvid jern base og varme træ trin. Jeg ville personligt foretrække mere privatliv i badeværelset og lidt mere fantasi i dets udsmykning, men ellers er det perfekt, især når det passer perfekt til ejerens smag. {Found on contemporary}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar