Moderne Col-Letto Bed fra Lago

En moderne moderne seng er en god mulighed, de tilføjer god stil med et moderne udseende og tilbyder gode pladsbesparende muligheder over traditionelle senge. Et italiensk selskab kaldet Lago tilbyder en kølig seng, Col Letto. Designet af Nusa Jelenec, denne kreative seng har justerbare sider, der kan fungere som hovedgærde, sengelåg, når gæsterne er ovre eller endda skabe en huleagtig følelse, når du ligger i sengen. Col Letto kommer i en række farver til at fuldføre dinmoderne soveværelse.

MoreINSPIRATION
  • Logan læder seng med justerbart hovedgærde
  • Paciugo Italiensk Moderne Bed ved Bolzan Senge
  • Den moderne spisestue Ottawa kollektion af Karim Rashid

Jeg kan virkelig godt lide denne samling. Sengen er naturligvis det vigtigste stykke af tiltrækning. Det har den fleksible funktion, der virkelig gør det skiller sig ud. Og det virker også meget behageligt. Men natbordene er også smukke. De ser så søde ud med den form. Denne samling ville være fantastisk at give en moderne eller moderne lejlighed. En anden detalje, jeg kan lide, er, der kommer i mange farver, og alle er unikke og smukke. Jeg vil ærligt købe denne seng og natbordet selvfølgelig selvfølgelig, men jeg er ikke sikker på, hvad prisen for denne samling er, så jeg kan ændre mig.

De justerbare og fleksible sider er gode, fordi de kan bruges til mange formål, som at skabe et behageligt hovedgærde eller skabe en mere intim atmosfære, hvis du bare vil skjule derinde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar