Moderne duplex i Sydney af MPR Design Group

Denne imponerende duplex er placeret i Sydney, New South Wales, Australien. Det var et projekt udviklet af MPR Design Group, og det blev afsluttet i 2011. Bygningen dækker et samlet areal på 750 kvadratmeter. Det indarbejdet to vedhæftede bygninger, hver med deres egen indre struktur. For at skabe et sammenhængende udseende mellem de to strukturer blev en gadehøjde designet. Den har en hvid betonramme forhøjet over gadeniveau med vandrette og lodrette vestlige røde cedertræfilt træbeskyttelsesskærme. På den anden side af bygningen har et stort cantilever tag samme funktion.

Duplexen har store vinduer og en række glasvægge, der adskiller de offentlige områder fra byens fantastiske udsigt. Der er også to store ovenlysvinduer på øverste niveau. De giver naturligt lys samtidig med at de tillader indbyggerne at beundre den smukke himmel.

MoreINSPIRATION
  • Luksuriøs Duplex Penthouse i byen, der aldrig sover
  • En anden to-værelses duplex lejlighed
  • Betagende duplex lejlighed med moderne design

Duplexet bruger energieffektiv LED-belysning og et omfattende fotovoltaisk array. For at hjælpe med belysningen inkluderede arkitekterne i designet de store vinduer og glaspaneler. De tjener både som en kilde til naturligt lys udefra og som en mulighed for indbyggerne til at beundre landskabet og byen.

Det lavere niveau giver adgang til en gård. Det omfatter en stor swimmingpool og et udendørs loungeområde. Det er svært at afgøre, hvorvidt de to bygninger er adskilt eller en enkelt enhed. De har imidlertid begge samme mønstre, en lignende facade, og de deler også fælles rum som poolen. Dette er elementer, der giver karakter til duplexet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar