Moderne miljøvenligt hjem

Hurst House har et simpelt og alligevel moderne design, hvilket gør det meget interessant. Beliggende i landsbyen Bourne End i Buckinghamshire, England, er det designet af John Pardey Architects i samarbejde med Strom Architects. Den fantastiske del af denne anstændighed er, at der er direkte fronting et område af åbne marker, der er en del af Chilterns område af fremragende National Beauty. Men dette hus ser sådan ud af en grund. Det blev specielt lavet til et par med børn, der ønskede at finde en løsning for at spare nogle penge, efter at børnene gik væk.

Så er proprieteten designet i to niveauer. Og hvis nu alle rum er fulde, når tiden kommer for de små at forlade, vil forældrene kun bruge nogle værelser og den anden forbliver lukket uden at bruge noget. Som du kan se i billederne, bruger huset det naturlige lys, det er derfor, det har så store vinduer.

MoreINSPIRATION
  • Miljøvenligt hus i Australien af ​​POPOVbass Architects
  • Hvad gør et hjem grønt - miljøvenlige tips
  • Amazing Contemporary House på Cedar Hill af Cunningham Architects

Huset anvender meget høje isolationsniveauer, en lille gaskedel, den har varmegenvindingsventilation, og det genbruger også regnvand. Det bruger solvarme, en 10kW brænder og en 9,9kWp fotovoltaisk installation. De siger, at anstændigheden har en samlet nærhed på nul CO2-konsekvenser. Det er ikke kun et hus, der ser fantastisk ud, men du bor også sundt her og er det perfekte sted for en familie. Og omkostningerne er meget små. De naturlige materialer af høj kvalitet og de miljøvenlige apparater gør det til et fantastisk hjem for dig. Det er ikke kun billigt at vedligeholde, men det ser også indbydende ud.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar