Moderne udvidelse til tidlig 1900-er Villa: Matai House i New Zealand

Parsonson Architects afsluttet redesign af Matai House, et indbydende familiehus i Wellington, New Zealand. Villaen fra begyndelsen af ​​1900'erne havde et simpelt layout med værelser beliggende på hver side af en central hall og et badeværelseområde i ryggen. Der var behov for en bedre forbindelse mellem interiører samt et større boligareal og to soveværelser til en voksende familie.

Udfordret af denne brief besluttede arkitekterne at opdele huset i to boligkvarterer: det gamle hus og den nye moderne udvidelse.

Som du kan se i fotogalleriet nedenfor, har tilsætningen en veldefineret personlighed: "For at fremhæve denne forskel og for at forbinde huset med den solfylde bagdel af sektionen skabte vi en række betonplatforme med træstræk mellem at skabe en ny forhøjet familie boareal fører op til en større sunniere baggård. Vi placerede de to nye soveværelser og et badeværelse over det nye boligareal. Udvidelsens tag og ydervægge er skabt i samme korrugerede farvebræt som det gamle hus, men er foldet for at passe de funktioner, de vedlægger, og undvige WCC-bygningens konvolut ", forklarede arkitekterne. Beliggende i slutningen af ​​villaens gang, er den nye stue oversvømmet i naturligt lys på grund af omfattende glas. [Billeder af Paul McCredie]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar